Βαθμολογία

Είναι άδικο για τον ίδιο της τον εαυτό!

Η χρονιά 2021 - 2022 ήταν βγαλμένη από την πένα ενός ονειροπόλου σεναριογράφου με την ΚΑΕ Λάρισα. Η ιστορία έγραψε σπουδαία πράγματα και τα γράμματα ήταν γεμάτα από χρυσάφι. Το όνειρο όμως έλαβε τέλος και η πραγματικότητα είναι αρκετά σκληρή για την ΚΑΕ Λάρισα.

Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις του Θοδωρή Ριζούλη η οικονομική κατάσταση στις τάξεις της ΚΑΕ Λάρισα είναι κάτι παραπάνω από μη βιώσιμη ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στην Basket League. Δυστυχώς οι κακές φήμες φαίνεται να επιβεβαιώνονται και η ομάδα βρίσκεται πλέον σε ένα αδιέξοδο.

Συζητάμε για μια ομάδα η οποία πριν από έναν μήνα (ή και λιγότερο) είχε μαζέψει 4000 Λαρισινούς φιλάθλους στην Νεάπολη. Κακά τα ψέματα όμως σε ένα πρωτάθλημα μέτριο επίπεδο, στο οποίο παίζουν ο Ολυμπιακός ο Παναθηναϊκός και οι υπόλοιπες ομάδες ο εκάστοτε μεγαλομέτοχος είναι αναγκασμένος να βάζει χρήματα και να προσδοκά σε κάποια έσοδα τα οποία χρόνο με τον χρόνο μειώνονται.

Θα είναι πραγματικά κρίμα να μην συμμετέχει η ΚΑΕ Λάρισα στο νέο πρωτάθλημα της Basket League. Η ομάδα μας χάρισε μαγικές στιγμές, ειδικά σε εμάς που ζήσαμε την πορεία από το χαμηλότερο μέχρι το υψηλότερο σημείο της φετινής της πορείας. 

Χρήστος Δαϊρετζής