Βαθμολογία

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ΚΑΕ Λάρισα

Επιστροφή στις προπονήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης (08/03) για την Λάρισα. Μετά το ρεπό της Δευτέρας (07/03) ο Φώτης Τακιανός και οι συνεργάτες του επέστρεψαν στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης με σκοπό να προετοιμάσουν την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει και της Κυριακάτικης (13/03, 17:00) αναμέτρησης με τον Προμηθέα, στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Μετά τη νέα νίκη (6η συνολική στο πρωτάθλημα), αυτή την φορά στο Λαύριο με 77 - 91, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ιδανικό κλίμα πάνω στο οποίο μπορούν οι «κυανόλευκοι» να δουλέψουν ούτως ώστε να φτάσουν αρχικά στον πρωταρχικό στόχο που είναι η μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής και περαιτέρω στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Basket League.

Η προπονητική εβδομάδα ξεκίνησε χωρίς προβλήματα για την ομάδα, με «recovery» προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (08/03) και χωρίς να υπάρχει αθλητής στο απουσιολόγιο του Φώτη Τακιανού, με τους οποίους υπάρχει διπλό «ραντεβού» προπόνησης την Τετάρτη (09/03).

Ξεκίνησε η Προπώληση Εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Λάρισα ανακοινώνει ότι κατόπιν των περιοριστικών μέτρων που λαμβάνουν χώρα στον αθλητισμό και σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που είναι υποχρεωμένες να εφαρμόσουν όλες οι ομάδες της Stoiximan Basket League, όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής 13/03 με τον Προμηθέα και ώρα 17:00 θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα κεντρικά γραφεία της ομάδας, Παπακυριαζή 31-33 (2ος όροφος).

Η προμήθεια των εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά από τις 09:00 - 21:00 και Σάββατο από τις 11:00 - 18:00.

Τιμές Εισιτηρίων

10€ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
40€ COURT SEATS
παιδιά έως 12 ετών είσοδος ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2410-258.999. Σε περίπτωση αλλαγής των δεδομένων καταστάσεων θα ενημερωθείτε έγκαιρα από τους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας σε Facebook και Instagram.