Βαθμολογία

Λάρισα: Τέλος ο Γιορκ, ψάχνουν άλλη λύση!

Η συμφωνία της Λάρισας με τον Γκέιμπ Γιόρκ μπορεί να είχε επιτευχθεί, αλλά η δυσκολία να έρθει στην Ελλάδα από το Ισραήλ αναγκάζει τον Νίκο Παπανικολόπουλο να ψάξει από την αρχή για περιφερειακό

Από… μηδενική βάση για περιφερειακό παίκτη ψάχνει η Λάρισα, σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports, καθώς ο Γκέιμπ Γιόρκ από το Ισραήλ φαίνεται ότι αποφάσισε τελικά να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παρά τις ενέργειες των ανθρώπων της Θεσσαλικής ομάδας, για να έρθει στην χώρα μας και να ενισχύσει την προσπάθεια της Λάρισας, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Κι επειδή ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο, αποφάσισε ο προπονητής Νίκος Παπανικολόπουλος σε συνεννόηση με την διοίκηση να στραφεί σε άλλη λύση για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Τζέρι Σμιθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός των Θεσσαλών έχει βρει τον παίκτη και γίνεται προσπάθεια να έρθει άμεσα ίσως και μέχρι την Τετάρτη (31/3) στην Ελλάδα για να προπονηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες.

onsports.gr