Βαθμολογία

ΚΑΕ Λάρισα - Κολοσσός: Η συνέντευξη Τύπου

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα, το οποίο της προσφέρει ηρεμία και αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, το οποίο είναι άκρως συναρπαστικό.

Οι «κυανόλευκοι» με πειστική εμφάνιση ξεπέρασαν το «εμπόδιο» του Κολοσσού H Hotels με 82-73, σημειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την πέμπτη νίκη στο «μαραθώνιο» και την τέταρτη στην έδρα τους, που αποτελεί «κλειδί» από μία στιγμή και μετά.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των καλαθοσφαιριστών μας, ενώ ο Ηλίας Καντζούρης ήταν λακωνικός, δηλώνοντας όμως αισιόδοξος για τις επόμενες υποχρεώσεις του συνόλου του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Ηλίας Καντζούρης (Κολοσσός H Hotels): «Πήρε δίκαια τη νίκη η Λάρισα, διότι ήθελε περισσότερο απ΄ εμάς το παιχνίδι στην έδρα της. Εμείς δε βάλαμε το σώμα μας όπως θα έπρεπε, σε ένα ματς μεγίστης σημασίας.

Θεωρώ ότι αν εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους, τότε το αποτέλεσμα είναι δίκαιο στο τέλος της χρονιάς. Πλέον, πρέπει να επικεντρωθούμε στη συνέχεια και να δουλέψουμε σκληρά».

Νίκος Παπανικολόπουλος (ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory): «Συγχαρητήρια στα παιδιά και για το αποτέλεσμα που πέτυχαν αλλά και για την προσπάθεια την οποία κατέβαλλαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Προφανώς και είναι πιεστική η κατάσταση, όμως αντέδρασαν σωστά στα μεγάλα «πρέπει» της σημερινής (14/3) δοκιμασίας.

Για την ευστοχία στα σουτ: «Είναι στα δικά τους «συν» και το χρεώνονται 100%. Ήταν μια συνολική προσπάθεια από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη της ομάδας. Απέναντί μας είχαμε ένα ιδιαίτερα καλό σύνολο, το οποίο αδικείται από τη βαθμολογική θέση που καταλαμβάνει στον πίνακα. Τα παιδιά, ωστόσο, κατάφεραν και έμειναν πιστά στο πλάνο για 40 λεπτά κι αυτό είναι σημαντικό.

Ποια ματς είναι το «κλειδί» για τη συνέχεια: «Το κλειδί είναι η επόμενη προπόνηση και το επόμενο ματς κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια».