Βαθμολογία

«Τρέχει» για ενίσχυση ο Ερμής Αγιάς

Ο Ερμής Αγιάς κατάφερε να πάρει την wild card για το πρωτάθλημα της Basket League και πλέον οι ιθύνοντες την ομάδα έχουν ρίξει το βάρος στην ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Η μεγάλη στιγμή για τον Ερμή Αγιάς είναι γεγονός. Η ομάδα της Λάρισας θα αγωνιστεί στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, έχοντας ως έδρα το κλειστό της Νεάπολης στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.

Ο Βασίλης Φραγκιάς βρίσκεται στη Λάρισα και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί από την διοίκηση της ομάδας, η οποία έχει ρίξει πλέον το βάρος στην ενίσχυση του ρόστερ.

Οι ιθύνοντες την ομάδα έχουν έναν ξεκάθαρο στόχο ενόψει της νέας σεζόν: Την παραμονή στην κατηγορία και για το λόγο αυτό αναμένεται να «τρέξουν» άμεσα τα θέματα των μεταγραφών. Μάλιστα η διοίκηση του Ερμή αναμένεται να ανεβάσει το μπάτζετ της ομάδας στις 500 χιλιάδες ευρώ, ώστε ο Έλληνας προπονητής να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Με τα χρονικά περιθώρια να έχουν στενέψει ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων, στην Λάρισα έχουν βάλει μπρος τον σχεδιασμό ώστε να εντοπίσουν έξι ξένους και να πλαισιώσουν τον ελληνικό κορμό με 1-2 κινήσεις επιπλέον.

Πηγή: sdna.gr