Βαθμολογία

Ολα δείχνουν Α1 Εθνική για τον Ερμή Αγιάς

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι ο Ερμής Αγιάς είναι το φαβορί για τη wild card που θα ανοίξει τον δρόμο για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 Εθνικής τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Θεόδωρος Ριζούλης παρουσιάστηκε αισιόδοξος, τονίζοντας χθες ότι «έχουμε πολλές ελπίδες».

Στο παιχνίδι της Α1 Εθνικής βρίσκονται οι Κόροιβος Αμαλιάδας και ΟΦΗ, ωστόσο καμία από τις δύο συγκεκριμένες ομάδες ή κάποια άλλη δεν έχει δηλώσει επισήμως, όπως ο Ερμής Αγιάς, ότι διαθέτει τα εχέγγυα και είναι έτοιμη να δώσει το «παρών» στη μεγάλη εθνική κατηγορία του μπάσκετ.

«Έχουμε πολλές ελπίδες, είμαστε αισιόδοξοι» δήλωσε χαρακτηριστικά χθες ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, Θεόδωρος Ριζούλης ερωτηθείς επί του θέματος και πρόσθεσε:

«Τα πράγματα πάνε καλά. Δεν μας έχουν πει κάτι μέχρι στιγμής για να μας αποθαρρύνουν. Άλλωστε κανείς δεν έχει δηλώσει, όπως εμείς, ότι είναι έτοιμος για την Α1 Εθνική, ωστόσο περιμένουμε τις εξελίξεις».

Θα πρέπει να τονισθεί ότι ο Θεόδωρος Ριζούλης είχε συνάντηση στον Βόλο με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, κ. Βασιλακόπουλο (με αφορμή τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων U18), ενώ συναντήσεις με τον κ. Βασιλακόπουλο είχε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο οποίος συζήτησε εκτενώς το θέμα.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς έχει δοθεί χρονικό περιθώριο μίας περίπου εβδομάδας στις ενδιαφερόμενες ομάδες, προκειμένου να ετοιμάσουν και να καταθέσουν τον φάκελό τους. Στη συνέχεια θα συγκροτηθεί 5μελής επιτροπή, που θα αποτελείται από δύο μέλη της ΕΟΚ και τρία του ΕΣΚΑΕ και η οποία θα αξιολογήσει τις προτάσεις και θα λάβει την τελική απόφαση.

Πηγή: Ελευθερία