Βαθμολογία

Θ. Ριζούλης: «Θα περιμένω μέχρι την Κυριακή»

Ουδέν νεώτερον από το μέτωπο, δηλώνει ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, Θεόδωρος Ριζούλης σχετικά με το θέμα της αγοράς του ΑΦΜ της Κύμης που θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.

«Θα περιμένω μέχρι την Κυριακή. Δεν πιστεύω να γίνει κάτι, γιατί μέχρι τώρα δεν βλέπω να υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν Λαρισαίο, εκτός και αν γίνει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Ως εκ τούτου πιστεύω ότι κατά 90% η ομάδα θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και από τη Δευτέρα, εάν δεν σημειωθεί κάποια έκπληξη, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά» δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Ριζούλης. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς είχε έρθει τις τελευταίες ημέρες σε συμφωνία με τους διοικούντες την Κύμη για αγορά του ΑΦΜ της ομάδας, προκειμένου ο Ερμής να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Α1 Εθνική. Ο ίδιος, όπως δήλωσε, μπορούσε να εξασφαλίσει ένα ποσό περί τις 500.000 ευρώ, ωστόσο απηύθυνε πρόταση σε Λαρισαίους επιχειρηματίες να μετέχουν σ’ αυτό το εγχείρημα εξασφαλίζοντας από την πλευρά τους ένα ποσό της τάξης των 200-300 χιλιάδων ευρώ. Κάτι που, όπως επισήμανε ο κ. Ριζούλης, δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την αγορά του ΑΦΜ της Κύμης είχε εκφράσει ενδιαφέρον και το Λαύριο που υποβιβάστηκε φέτος από την Α1 στην Α2 Εθνική. Εν κατακλείδι, η περίπτωση της Α1 Εθνικής μέσω Κύμης για τον Ερμή Αγιάς απομακρύνεται σύμφωνα με τον κ. Ριζούλη και το πιθανότερο είναι η ομάδα να συνεχίσει κανονικά τη νέα χρονιά στην Α2 Εθνική, θέτοντας ωστόσο υψηλούς στόχους, δηλαδή τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και τη διεκδίκηση της ανόδου στην Α1.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Από τη Δευτέρα -εκτός απρόοπτων εξελίξεων- αρχίζει ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ηδη για τον Ερμή Αγιάς αποτελούν παρελθόν οι Στέλιος Τσιαμπαλής, Βασίλης Βρεττάς, Βαγγέλης Τζόλος και Λεωνίδας Τριανταφύλλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον φετινό κορμό θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Νέστορας Κόμματος, Θοδωρής Τσιλούλης και Δημήτρης Λόλας, όπως επίσης οι Τάσος Σπυρόπουλος, Γιάννης Τσούλκας και Ρενάτο Χανέλι που δεν έχει λήξει το δελτίο τους στην ομάδα. Από κει και πέρα θα γίνουν συζητήσεις και με άλλους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Από κει και πέρα στόχος των ανθρώπων του Ερμή Αγιάς είναι να γίνουν 5-6 μεταγραφές ουσίας, δηλαδή βασικών παικτών, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους που θέλει να θέσει τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική. Στο προπονητικό τιμ τον νέο τεχνικό Κώστα Κεραμιδά θα πλαισιώσουν από την περσινή σεζόν ο βοηθός προπονητή Αποστόλης Τριανταφύλλου και ο γυμναστής Κώστας Δούικας, ενώ θα προσληφθεί Αθηναίος σκάουτερ. Εν τω μεταξύ, τις ημέρες αυτές βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κλειστό της Νεάπολης ένα πρόγραμμα δοκιμών, το «try out», στο οποίο μετέχουν παίκτες νεαρής ηλικίας (18-22 ετών). Στόχος του προγράμματος είναι η ανίχνευση ταλέντων που μπορούν μελλοντικά να αγωνιστούν στους «κυανόλευκους».

ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα εν τω μεταξύ στις 9:00 το βράδυ στον χώρο του παραρτήματος του Επιμελητηρίου Λάρισας στην Αγιά θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Ερμή Αγιάς για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Ο κ. Ριζούλης θα συνεχίσει στον προεδρικό θώκο του συλλόγου, ωστόσο στο νέο διοικητικό σχήμα αναμένεται να συμπεριληφθούν και νέα πρόσωπα τόσο από την Αγιά όσο και από τη Λάρισα.

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Πηγή: Ελευθερία