Βαθμολογία

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας

Σ’ ένα μικρό αρνητικό σερί δύο ηττών καλείται να δώσει τέλος το απόγευμα του Σαββάτου ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας ο οποίος φιλοξενεί στο κλειστό της Νεάπολης και στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής το Μαρούσι, σ’ έναν ακόμη «τελικό» όπως έχει χαρακτηρίσει όλα τα παιχνίδια ως και το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο τεχνικός μας κ. Γιάννης Λίβανος.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε με ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να επιστρέφουν κάποιοι από τους απόντες της προηγούμενης αγωνιστικής, ξέροντας πλέον ότι μπορεί να υπολογίζει τόσο στον Νέστωρα Κόμματο, όσο και στον Στέργιο Τσιαμπαλή που δείχνουν έτοιμοι να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτό κόντρα στο Μαρούσι που «μάχεται» για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Από την άλλη όμως, δεν θα δώσει το «παρών» για ένα ακόμη ματς ο Δημήτρης Νταλός που ο τραυματισμός στον ώμο τον κρατάει στα «πιτς», ενώ αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Βαγγέλη Τζόλου που ταλαιπωρείται από ίωση από το βράδυ της Πέμπτης.

Και σε αυτό το ματς η ομάδα μας καλεί τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα της, στηρίζοντας με την παρουσία τους στο κλειστό της Νεάπολης τις προσπάθειες των παικτών που παραμένοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα «κλείνουν» θέση για τα play off της Α2 Εθνικής κατηγορίας.