Βαθμολογία

Ήττα και προβληματισμός για την ΑΕΛ

Η ΑΕΛ αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία εκτός έδρας τελικά στο φινάλε δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον πόντο σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος (2-1). Το παιχνίδι έγινε την Κυριακή (24/2) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μπέρτος έβαλε πρώτος γκολ για την ΑΕΛ στο 10΄, αλλά με πέναλτι του Πίτι στο 21΄ η Λαμία έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Τα γρήγορα γκολ έκαναν τις δύο ομάδες πιο προσεκτικές στη συνέχεια και έτσι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν δημιούργησαν ευκαιρίες. Το παιχνίδι πήγε περισσότερο στη δύναμη, ενώ τραυματίας αποχώρησε από το γήπεδο ο Δημούτσος.

Με πλασέ του Μπερτόλιο στο 56΄ η ομάδα της Φθιώτιδας «γύρισε» το ματς και πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην ΑΕΛ που πλέον δεν νιώθει καθόλου άνετα στην υπόθεση παραμονή.

Το δεύτερο γκολ της Λαμίας έκανε την ΑΕΛ να παίξει πιο ανοιχτά στη συνέχεια και χρειάστηκαν ορισμένες σημαντικές επεμβάσεις του Μελίσσα για να κρατήσει το σκορ. Από την άλλη βέβαια και οι Φθιώτες θα μπορούσαν να πετύχουν ένα τρίτο τέρμα, με το οποίο θα νικούσαν πιο εύκολα.

Γκολ: 10' Μπέρτος (ΑΕΛ), 21' πεν. Πίτι (Λαμία), 56' Μπερτόλιο (Λαμία).

Κίτρινες: Μπέρτος (ΑΕΛ), Nτέλετιτς (ΑΕΛ), Φατιόν (ΑΕΛ), Βάντερσον (Λαμία), Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ).

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Πίτι (70' Βασιλαντωνόπουλος), Μπερτόλιο, Ασούμπρε, Καραμάνος.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας (84' Ζίβκοβιτς), Γκοΐκοβιτς, Ζίζιτς, Μπέρτος, Φατιόν, Νούσιος (67' Σικάβκα), Σεσέροβιτς (60' Μπαργκάν), Ντέλετιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς.