Βαθμολογία

Επιστρέφει στο… σπίτι του για το ντέρμπι με τον Ιπποκράτη

2

Να αφήσουν πίσω το άτυχο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, θέλουν πλέον οι παίκτες του Ερμή Αγιάς-Λάρισας, που εστιάζουν στα λάθη τους με σκοπό να τα διορθώσουν και μάλιστα άμεσα αλλά κοιτάζουν παράλληλα και με μεγάλη ανυπομονησία και το επόμενο παιχνίδι με τον Ιπποκράτη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ένα ακόμη ντέρμπι λοιπόν για την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα – συνηθισμένη σε τέτοιου είδους ματς φέτος - κόντρα στον ισόβαθμο Ιπποκράτη που θα πραγματοποιηθεί μάλιστα στη φυσική έδρα της «μπλε» ομάδας, το κλειστό της Αγιάς στο οποίο και επιστρέφει για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Ερμή από σήμερα προπονεί την ομάδα του στο κλειστό που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας, βλέποντας τα προβλήματα να μειώνονται, ελπίζοντας ότι ως και το Σάββατο θα έχουν… εξαφανιστεί, αφού μόνο ο Σπυρόπουλος ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης.

Μάλιστα από τη διοίκηση του Ερμή καλούνται οι φίλαθλοι να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτό το τόσο δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στον ισόβαθμο Ιπποκράτη και να την ωθήσουν στην κατάκτηση μίας ακόμη νίκης.