Βαθμολογία

Κράτησε προπονητή, πήρε... πεντάδα

Αυτό που όλοι περίμεναν μετά την ανέλπιστη σωτηρία ήρθε και τυπικά. Ο Χρήστος Χασανίδης που ανέλαβε την ομάδα από τη μέση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ και έπειτα θα είναι ο πρώτος προπονητής του ΓΣ Νίκαιας και στο πρωτάθλημα που έρχεται. Μάλιστα ξεκίνησε και το σχεδιασμό για την περίοδο που θα ξεκινήσει σε λίγο διάστημα κάνοντας και τις πρώτες πέντε μεταγραφές.

Συγκεκριμένα πήρε τους: Νικόλα Μηλιώνη (25 ετών, play maker), Βασίλη Ακρίβο (γκαρντ, 18 ετών) και Θρασύβουλο Κοτσώνα (27 ετών, 4άρι) από την Ολύμπια ΓΣ, τον Γιώργο Μπαλικούρα (23 ετών, γκαρντ) από τον Κεραυνό και τέλος τον Νίκο Ζουμπά, οποίος μετά από ένα χρόνο στη Γ’ Εθνική με τον Αστέρα, επέστρεψε στη Νίκαια.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 2-3

Αναμένεται ακόμη η προσθήκη 2-3 παικτών κατά την περίοδο μεταγραφών στις αρχές Ιουλίου για να ολοκληρωθεί η σύνθεση του ρόστερ που θα αγωνίζεται στη νέα σεζόν στον Α΄ όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΓΣ Νίκαιας: «Υλοποιώντας σταδιακά τους στόχους που είχε θέσει στο πενταετές Πλάνο Δράσης το οποίο συντάχθηκε τον περσινό Ιούνιο, ο Γ.Σ. Νίκαιας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα μεταγραφών για την περίοδο του Πρωταθλήματος Α1 ΕΣΚΑΘ 2012 – 13.

Βασικός στόχος της διοίκησης αλλά και του προπονητή Χρήστου Χασανίδη, ήταν να εμπλουτιστεί η ομάδα με νέα σε ηλικία παιδιά ώστε να υπάρχει ένας συνδυασμός νέων και παλιότερων έμπειρων παικτών για κάθε θέση της πεντάδας. Ο ΓΣ Νίκαιας προγραμματίζει την επόμενη εβδομάδα συνάντηση με το σύνολο των παικτών του κατά την οποία θα ανακοινωθούν οι στόχοι και το πρόγραμμα της ομάδας για την επόμενη σεζόν και θα δοθούν ατομικοί φάκελοι στον κάθε παίκτη. Στόχος της διοίκησης και του προπονητή της ομάδας είναι να εμφυσήσουν στους παίκτες τη φιλοσοφία του συλλόγου που βασίζεται στην ομαδικότητα, τη φιλία και τη συμμετοχικότητα ώστε να λειτουργούμε σαν οικογένεια, διασκεδάζοντας την κάθε στιγμή στο γήπεδο».

Του Κ. Γκιάστα
Πηγή: Ελευθερία