Βαθμολογία

Έτοιμος για το θεσσαλικό ντέρμπι ο Ερμής

Ξεπερνώντας έστω και με δυσκολία το εμπόδιο της Καβάλας, ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και «ανέβασε» τα επίπεδα της ψυχολογίας τους ενόψει του αυριανού θεσσαλικού ντέρμπι στην Καρδίτσα κόντρα στον γηπεδούχο ΑΣΚ.

Ένα παιχνίδια με… ιδιαιτερότητες, κόντρα στα δύο μεγαλύτερα μπασκετικά σωματεία αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλία που θέλουν και για βαθμολογικούς αλλά και για λόγους πρεστίζ να κατακτήσουν το «ροζ φύλλο» αγώνα.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας κατάφερε να δουλέψει με όλους τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μη αντιμετωπίζοντας κανένα πρόβλημα και ελπίζει ότι ο Ερμής θα βγάλει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και θα μπορέσει να κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης μένοντας ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Άρης Αργυρούλης, θα δηλώσει: «Είναι ένα θεσσαλικό ντέρμπι και πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν χαράξει τη δική τους πορεία.

Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που θα τους ικανοποιήσει. Σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν φαβορί. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και μείνει συγκεντρωμένος σε όλο το 40λεπτο θα είναι κι αυτός που θα πάρει τη νίκη».