Βαθμολογία

Λάρισα 88’ - Αετός Αετολόφου 0-2 (PICS)

Λάρισα 88’ και Αετός Αετολόφου αναμετρήθηκαν την Κυριακή (22/4) στο γήπεδο της Ανθούπολης για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 0-2 και απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές για το φινάλε αυτού του ομίλου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον από τα πρώτα λεπτά ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, είχε ρυθμό, φάσεις και δύο γκολ. Στο 3’ καλή εκτέλεση κόρνερ του Κασίδα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο 22’ φάση διαρκείας για τον Αετόλοφο, όταν ωραία σέντρα έβγαλε ο Ανδρέου για τον Καραντώνη, αυτός έκανε το σουτ από κοντά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο με τον Σαμάρα να κάνει το πλασέ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα απάντησαν οι γηπεδούχοι με το φάουλ του Τζήμα έξω από την περιοχή, αφού έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 43’ καλό σουτ του Λάχο Α. με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ ο Πλεξίδας.

Στην επανάληψη πίεσαν οι γηπεδούχοι και έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες. Στο 55’ το σουτ του Κωνσταντίνου Β. πέρασε ξυστά άουτ. Στο 70’ ο Μακρυνίκας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ και στο 75’ η κεφαλιά του Κωνσταντίνου Β. πέρασε λίγο άουτ. Στο ίδιο λεπτό όμως ο Κασίδας με ψηλοκρεμαστό σουτ για τον Αετόλοφο έκανε το τελικό 0-2.

Λάρισα 88’ (Θανάσης Τσουμάνης): Πλεξίδας, Τζαφάλιας, Ναστούδης (70’ Σδράλης), Τζήμας, Γαλατσίδας, Κωντσαντίνου Γ. (70’ Μαλλιαρής), Μακρυνίτσας, Σπανός, Τζήκας (65’ Τατσόπουλος), Γεράκης, Μακρυγιάννης (60’ Κωνσταντίνου Β.).

Αετός Αετολόφου (Χρήστος Ηλιάδης): Φιλίππου, Λάχο Α., Καραντώνης, Παντελιάδης, Ηλιάδης Σ. (75’ Τσάπος), Λάχο, Κασίδας (85’ Πατέλης), Στεφανούλης, Σαμαράς (80’ Τζιουβάρας), Καράτζιος, Ανδρέου (46’ Παφίλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμπούλας, Μπάρκας, Τσακνάκη.