Βαθμολογία

Νίκες για Μελισσοχώρι, Νέα Πολιτεία, Αετόλοφο και Χαραυγή

Δείτε ρεπορτάζ από τον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Απόλλων Γαλήνης 2016-Α.Ε.Σ. Χαραυγή 0-2

Μεγάλη νίκη για την Χαραυγή στην έδρα της Γαλήνης με σκορ 0-2. Ένα αποτέλεσμα που κρατάει «ζωντανή» την ομάδα της Λάρισας για την παραμονή στην κατηγορία. Στο 37’ ο Λέτσιος άνοιξε το σκορ για το 0-1 και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Γκόρης στο 50’.

Μαχητής Τερψιθέας-Αστέρας Μελισσοχωρίου 0-4

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου επικράτησε εκτός έδρας του Μαχητή Τερψιθέας με 0-4  και έτσι συνέχισε νικηφόρα.

Στο 6’ ο Μπιρόλ άνοιξε το σκορ για το 0-1, ενώ στο 49’ ο Νικόλι πέτυχε το 0-2 μετά από πάσα του Χριστώνη.

Στο 62’ ο Καραμάνος σκόραρε για το 0-3 μετά από νέα ασίστ του Χριστώνη και στο 65’ ο Νικόλι διαμόρφωσε το τελικό 0-4, μετά από προσπάθεια του Τσιαντούλη.

Τερψιθέα (Νίκος Χατζημπίρος): Μήτηλης, Κουφοζήσης, Παπαδημητρίου (61′ Δρόσος), Μήτρος Δ., Αγγελής Ι., Μούμος, Ζησόπουλος, Ριζούλης, Λιόβας (46′ Ιωάννου), Ζούγκα Μαρ., Τσοπουρίδης.

Μελισσοχώρι (Κώστας Μπακατσής): Κουκούτσης, Σδράλης Β. (76′ Ντάνιελ), Γουργιώτης, Κολοβός, Αβδουλάς, Μπιρόλ (76′ Σδράλης Αλ.), Νικολαΐδης (56′ Βασιλειάδης), Καραμάνος, Χριστώνης, Τσιαντούλης, Νικόλι (67′ Σπανός).

 Αετός Αετολόφου-Θύελλα Βασιλί 2-1

Ο Αετόλοφος σημείωσε μία ακόμη νίκη, με σκορ 2-1 απέναντι στη Θύελλα Βασιλί που παλεύει για την παραμονή του!

Στο 1’ ο Γαρυφαλλόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-0 και με το ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο Καραγιάννης έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1. Τη νίκη χάρισε ο Ντελής στο 66’ για το τελικό 2-1.

Αετόλοφος (Κώστας Τσανάς): Σαντές, Τζιουβάρας, Κοντοδήμος, Ηλιάδης Σ., Γουργιώτης, Κασίδας, Ντελής Σ., Αργυρούλης (60′ Ηλιάδης Ε.), Ντελής Α. (68′ Πικούλης), Παφίλης (90′ Μαλλιάρας), Γαρυφαλλόπουλος.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης-Αστραπή Νέας Πολιτείας 1-2

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας επικράτησε του Χείμαρρου Μαρμαρίνης με 1-2 και έτσι συνέχισε το ίδιο δυναμικά.

Ο Σιάτρας (22’) και ο Καλτσάς (39’) τα γκολ για τους νικητές, με τον Χείμαρρο να ισοφαρίζει προσωρινά με τον Παπαχρήστο (26’).

Μαρμαρίνη (Γιάννης Μπουρνάκας – Αντώνης Μπούρας): Λουκανίκας, Τεκέδης, Παντελιάδης, Πικρός (46′ Βόγγολης), Παπαδημητρίου (80′ Κακαλούλης), Τζόγκας (70′ Νάστος), Δημάκης, Καρπέτης (65′ Καραπαρίσης), Αποστολάρας, Παπαχρήστος, Καλφούντζος.

Νέα Πολιτεία (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας (70′ Γιαννούσης), Καραμάνης (55′ Αλευράς), Παπάγγελος (75′ Τσαντηράκης), Κατσιάνος, Παπαδάκος, Σιάτρας, Καλτσάς (75′ Βαΐου), Αρχοντής, Τσιάρας Β., Δαλλιός, Σταθάκος (70′ Γκαντέλας).