Βαθμολογία

Στον Π.Ο.Ε. συνεχίζουν Ναρίνογλου και Ιωαννίδης

Σε δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας προχώρησε η διοίκηση του Π.Ο.Ε στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος της Ελασσόνας για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην μεγάλη τοπική κατηγορία της Λάρισας και να επιστρέψει στην Γ' Εθνική.

Ποιο συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο Νίκος Ναρίνoγλου. Ο 23χρονος Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός, αγωνιζόταν στον Αιγινιακό ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στην Ακαδημία Πλαταμώνα και παλιότερα σε Πιερικό, ΓΑΣ Σβορώνου, Ηρακλή Λάρισας, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Βατανιακό, ΑΕ Περίστασης, ενώ έχει παίξει και στην Κ20 του Αιγινιακού.

Επίσης από την ομάδα της Ελασσόνας ανακοινώθηκε η απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικού Θανάση Ιωαννίδη, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή της Ελασσόνας και προέρχεται από της ακαδημίες της Γκρόνιγκεν από την Ολλανδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Π.Ο.Ελασσόνας ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Ναρίνογλου που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Αιγινιακού που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Είναι γεννηθείς το 2000 Αγωνίζεται ως εξτρέμ, έχει την ανάλογη ποιότητα και εμπειρία για να βοηθήσει την ομάδα του Π.Ο.Ελασσόνας στη προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει στη Γ Εθνική κατηγορία.

 Επίσης η ομάδα του Π.Ο.Ελασσόνας απέκτησε και τον νεαρό Θανάση Ιωαννίδη ο οποίος είναι γεννημένος το 2006, η καταγωγή του είναι από την επαρχία Ελασσόνας και προέρχεται από της ακαδημίες της Γκρόνιγκεν της Ολλανδίας.

Αγωνίζεται ως εξτρέμ και είναι ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΟΕ και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες".

ΠΗΓΗ