Βαθμολογία

Στα βυσσινί η ανατολική εξωτερική όψη του AEL FC ARENA

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 20/10 με την ευγενική χορηγία της ΕΤΕΜ, μετά από τρεις ημέρες εργασιών και δίμηνη προετοιμασία, η τοποθέτηση εννέα μεγάλων θεμάτων από την 60χρονη ιστορία της ΑΕΛ, που έντυσαν στα βυσσινί την εξωτερική πλευρά της ανατολικής κερκίδας του AEL FC ARENA όπως είχε γίνει και στα εγκαίνια του γηπέδου τον Νοέμβριο του 2010.

Με υπερηφάνεια και συγκίνηση οι φίλαθλοί μας αντικρίζουν ήδη τα γιγάντια θέματα όπως και οι διερχόμενοι οδηγοί, τόσο από την οδό Καρδίτσης, όσο και από την Περιφερειακή Τρικάλων.

Η εταιρεία ΕΤΕΜ ανέλαβε την χορηγία αυτού του εγχειρήματος που δίνει μία ξεχωριστή ομορφιά στην εξωτερική πλευρά της ανατολικής κερκίδας του γηπέδου. Το σχέδιο αυτό υπήρχε στο χορηγικό πρόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΛ και η εταιρεία ΕΤΕΜ αποφάσισε την υλοποίησή του στηρίζοντας παράλληλα την ομάδα μας χορηγικά ακόμα μια σεζόν.

Πρόκειται για ένα δύσκολο κατασκευαστικά εγχείρημα που ήρθε εις πέρας (σ.σ 1200 τετραγωνικά μέτρα στον αέρα) καθώς οι εργασίες απαιτούσαν κορυφαία υλικά κι εξειδικευμένο προσωπικό εφαρμογής για την μέγιστη αντοχή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια Καντώνια και ειδικότερα τους κ.κ. Ξενοφών, Ιωάννη και Θεόδωρο καθώς και όλη την ομάδα συνεργατών για την έμπρακτη αγάπη τους και υποστήριξη στην ομάδα μας.

Την επιμέλεια του εγχειρήματος είχε ο Αποστόλης Νταϊλιάνης (Τμήμα Επικοινωνίας & Marketing ΠΑΕ ΑΕΛ), τα γραφιστικά των θεμάτων όπως και όλη την υποστήριξη από το καλοκαίρι για την ομάδα μας ο Μάριος Μητράς (difingraphics.com) ενώ την εκτύπωση κι εφαρμογή ανέλαβε η επιχείρηση Gospasaniotis.

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην Γήπεδο Α.Ε. για την θετική στάση από την πρώτη στιγμή στις προθέσεις μας.