Βαθμολογία

Ανατροπή κορυφής για το Μαυροβούνι!!!

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, στο Μαυροβούνι, με την τοπική ομάδα και την Δήμητρα Γιάννουλης με τελικό σκορ και ανατροπή στο 92’… με 2-1 για τους «πετεινούς» που έπιασαν κορυφή!

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο η Δήμητρα Γιάννουλης είχε την υπεροχή, ο Μάριος Καρέλας απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες στο 32’ και 34’, ο Ανδρέας Χατζηλιόνας είχε οριζόντιο δοκάρι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43’ για το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το Μαυροβούνι στη διάρκεια του πρώτου μέρους ήταν αρκετά μαχητικό και ανταποκρινόταν με μεγάλο σθένος. Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο ματς, αρχικά στο 56’ ισοφάρισε (1-1), στη συνέχεια ήταν η ομάδα που είχε την ουσία στο ματς.

Έκλεισε σωστά τους διαδρόμους και προσπαθούσε να γίνει απειλητικό στις αντεπιθέσεις. Ανέβασε λοιπόν το ρυθμό του και αφού ο Χατζηλιόντας στάθηκε και πάλι άτυχος στο 71’ με το δοκάρι που είχε, οι γηπεδούχοι είχαν τη δύναμη και το ψυχικό σθένος, ουσιαστικά στην προτελευταία επέλαση στο 92’ να κάνουν την απόλυτη ανατροπή για το τελικό 2-1!

Στο 20’ ο Ανδρέας Χατζηλιόντας έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στην συμβολή των δοκών.

Στο 32’ ο Καρέλας εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ, τον σταμάτησε με τα πόδια ο Ριζόπουλος.

Στο 43’ όμως με ωραία ατομική ενέργεια ο Μάριος Καρέλας, πέρασε την άμυνα και με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ριζόπουλου για το 0-1.

Στο 56’ ο Σιάτρας έδωσε στον Λιλολάρι και αυτός σέντρα ακριβείας για το Νίκο Καρατζούκο που έκανε το 1-1.

Στο 71’ ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Ανδρέας Χατζηλιόντας, έστειλε και πάλι τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 84’ τον Πράππα σταμάτησε με τα πόδια ο Δραχαλίβας. Στο 92’ ύστερα από απίθανη ντρίπλα του Κωνσταντίνου Πράππα, η μπάλα έφτασε στον Θύμιο Μπέτση και αυτός με όμορφο πλασέ έκανε την ολική ανατροπή για το 2-1!

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Α., Παπάγγελος, Μπάγκας Κ., Λιλολάρι, Μπαντζέλας Ν. (68’ Παπαδόντας), Μπέτσης, Κουδέρης (55’ Σιάτρας), Μπαντζέλας Β. (68’ Πράππας), Καρατζούκος, Κυριακίδης (68’ Ακριβόπουλος), Πλίτσης.

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Μπακατσής): Δραχαλίβας, Σέντζας (70’ Γκανάβας), Μπλιάμπλιας, Δάσσιος Γ., Κουρούτσαλης, Δάσσιος Δ., Καρέλας, Καλογιάννης (91’ Τσεκούρας), Χριστώνης, Χατζηλιόντας, Δαούλας (70’ Γραβάνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Δεδικούσης, Μπλιώνας, Βαλιώτης.