Βαθμολογία

«Διάκριση η συμμετοχή»

Ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης απέστειλε στον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, επιστολή με ευχές προς τις αθλήτριες και τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πλήρες κείμενό της:

"Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δεχθείτε τις ειλικρινείς ευχές μου προς τις αθλήτριες και τους αθλητές μας που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
 
Είμαι βέβαιος ότι όλες και όλοι θα καταβάλλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια και θα τιμήσουν το ολυμπιακό αθλητικό πνεύμα, αυτό το ανεξίτηλο στον χρόνο ιδεώδες που γεννήθηκε στη χώρα μας και κληροδοτήθηκε απλόχερα στην ανθρωπότητα.

Επιθυμία όλων μας είναι να νιώσουμε το ρίγος που προκαλεί η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και ο κυματισμός της Γαλανόλευκης. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τις αγωνιστικές επιδιώξεις, η συμμετοχή και μόνο στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός αποτελεί αναμφίβολα ύψιστη διάκριση και ελπίζω οι αθλήτριες και οι αθλητές μας να βιώσουν μια σπουδαία εμπειρία ζωής, να επιστρέψουν έμπλεοι συναισθημάτων και, πάνω από όλα, υγιείς".