Βαθμολογία

Απόδραση με νίκη για ΑΕΛ από το Ηράκλειο!

Φανταστική εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Λ. που επικράτησε με σκορ 0-2 στο Ηράκλειο του ΟΦΗ σε παιχνίδι που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α’ Εθνική κατηγορίας Γυναικών.

Οι "βυσσινί" του Νίκου Γκαλίτσιου μετά από τέσσερα αποτελέσματα δίχως νίκη κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο για να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις.

Η Α.Ε.Λ. ήταν η ομάδα που "πατούσε" καλύτερα στο γήπεδο και άσκησε έντονη πίεση από την αρχή στις γηπεδούχες καταφέρνοντας έτσι να προηγηθεί στο 12′ με το σουτ της Σρετένοβιτς (0-1).

Πολύ νωρίς "σφραγίσθηκε" η νίκη των "βυσσινί" και συγκεκριμένα στο 21′, όταν η Χριστοφορίδη κέρδισε πέναλτι, με την Λόγου να το εκτελεί εύστοχα και να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Α.Ε.Λ., είναι αυτό κόντρα στον ουραγό Φείδωνα Άργους εντός έδρας, όπου μπορεί να πάρει ακόμη ένα τρίποντο κόντρα στον ουραγό της βαθμολογία.

Α.Ε.Λ. (Νίκος Γκαλίτσιος): Νάση, Γαγάρα (88′ Σκοτεινιώτη), Τσούκα, Ρήγα (70′ Αρκουλή), Σωτηριάδη, Μιχαλόπουλος, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Ακριβούλη (80′ Μπελμέζα), Σρετένοβιτς, Χριστοφορίδη.