Βαθμολογία

Ανώτερη η κ-17 αδικείται από την ισοπαλία στα Γιάννενα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το σημερινό (3/3) παιχνίδι της κ-17 της ΑΕΛ με την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αθλητικό Κέντρο EPIRUS για την 23η αγωνιστική.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «βυσσινί» ήταν εμφανώς ανώτεροι των Γιαννιωτών και πραγματικά η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα άξιζε στο απόλυτο τη νίκη, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες με Πινακά, Μάριο Φουρκιώτη, Μιλτιάδη, Πετάνι, Έξαρχο. Πραγματικά από τις καλύτερες εμφανίσεις της κ-17, η οποία δεν ανταμείφθηκε με ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Μπαδήμας): Κουκουλάρης, Μέγας, Ζωγάκης, Πόγιας, Ντόντης, Γκεσούλης (Πλατιάς), Λέκκας (Δήμου), Εμβραϊζόγλου, Καραμποΐκης (Ιωαννίδης), Τάφα (Γροσδάνης), Σακκάς (Παππάς).

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Κολοβός, Μπουζούκης, Κοντογιώργος, Φουρκιώτης Χ., Τέλιος, Παπακωνσταντίνου, Μιλτιάδης (80' Έξαρχος), Κόφφας (70' Δημόπουλος), Φουρκιώτης Μ. (75' Τσουμάνης), Πινακάς, Πετάνι.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ζήσης Ζιάγκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr:

«Ένα παιχνίδι στο οποίο το 0-0 μας αδικεί, ήμασταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, χάσαμε πολλές ευκαιρίες με τους Πινακά, Φουρκιώτη Μάριο, Μιλτιάδη, Πετάνι, τον Έξαρχο που μπήκε αλλαγή, αλλά μείναμε στο 0-0. Πολύ καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα παιδιά και την προσπάθειά τους. Το μόνο που μας στεναχωρεί είναι ότι δεν κερδίσαμε, όμως η συνολική εικόνα, μας άφησε ικανοποιημένους. Είχαμε και αρκετές αλλαγές, είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα και ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ