Βαθμολογία

Στο φινάλε η συνέντευξη, γενική είσοδος με ΑΕΚ

Την απόφαση του να μεταφέρει για το τέλος του πρωταθλήματος την συνέντευξη του αναφορικά με τις ομάδες που έχουν παράνομο καθεστώς ιδιοκτησίας-συνιδιοκτησίας γνωστοποιήσε μέσω προσωπικής δήλωσης στο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Αλέξης Κούγιας.

Η απόφαση αυτή έχει να κάνει σύμφωνα με τα λεγόμενα του μεγαλομετόχου των "βυσσινί" λόγω του κρίσιμου και ιστορικού αγώνα της Πέμπτης (1/3) με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, στον οποίο σύμφωνα με απόφαση του θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση:

1. Κατόπιν προσωπικής αποφάσεως και λόγω των τεράστιων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην Super League εξαιτίας συμπεριφορών οπαδών και επαγγελματικών στελεχών των λεγόμενων μεγάλων ΠΑΕ, αλλά και λόγω του εξαιρετικά κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης 1/3 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με την ΠΑΕ ΑΕΚ, αποφάσισα να μεταφέρω για το τέλος του πρωταθλήματος την συνέντευξη μου, η οποία αφορά το παράνομο καθεστώς ιδιοκτησίας - συνιδιοκτησίας ορισμένων ΠΑΕ της Super League.

2. Κατόπιν εκκλήσεως πολλών οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισα να ορίσω για τον ημιτελικό με την ΠΑΕ ΑΕΚ τιμή γενικής εισόδου 10€ για όλες τις θύρες. Εξαιρούνται όλες οι θύρες της δυτικής εξέδρας (σουίτες, θέσεις επισήμων, VVIP, διακεκριμένες θέσεις κατόχων διαρκείας) όπου οι τιμές παραμένουν στα 20€ και 50€.