Βαθμολογία

Ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από Μαρτσέλο Τροΐζι (PICS)

Λιγότερο από μία εβδομάδα έχει στη Λάρισα ο νέος τεχνικός της κ-20 της ΠΑΕ ΑΕΛ Μαρτσέλο Τροΐζι και στο πρώτο του ματς με τον Πλατανιά έδειξε τις… διαθέσεις του.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής προτίμησε να χρησιμοποιήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του και έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν παίξει ως τώρα.

Οι παίκτες της ΑΕΛ έβγαλαν πάθος, πάλεψαν μέχρι το τέλος, είχαν «τρεξίματα» και σίγουρα άφησαν ικανοποιημένους όσους βρέθηκαν στο Αλκαζάρ.

Πραγματικό ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από τον Τροΐζι που έδειξε το πόσο θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα και να περάσει ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού που σίγουρα είναι περισσότερο ελκυστικό. Είδαμε πολύ καλές τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σωστή ανάπτυξη της ομάδας και μία ομάδα με αγωνιστικό πλάνο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Είδαμε να εμπιστεύεται τους παίκτες της κ-20 και να μην χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα, δείχνοντας πως θέλει να δώσει ευκαιρίες σε όλους, ώστε να μπορέσουν άπαντες να αξιολογηθούν και να δείξουν τις δυνατότητές τους. Εξάλλου αυτό που έχει σημασία σε αυτή την ομάδα είναι να βγουν ποδοσφαιριστές για το μέλλον και να δουλεύουν σωστά καθημερινά στις προπονήσεις.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ