Βαθμολογία

Τσάπας: «Τα καλύτερα έρχονται για τον Φάρο»

Ενεργό ρόλο στα δρώμενα του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Τσάπας (ιδιοκτήτης της ομάδας του Ιωνικού όπως και του Φάρου Κερατσινίου) ο οποίος με ανάρτηση στα social media ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις επαφές για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της «πράσινης» ΚΑΕ, όπου ανακοίνωσε την συμφωνία πριν από λίγες ημέρες.

Παράλληλα, ευχαρίστησε την οικογένεια Δασταβρίδη για την μέχρι στιγμή προσφορά της, έδωσε συγχαρητήρια στον Ομοσπονδιακό τεχνικό Θανάση Σκουρτόπουλο για την πορεία του στο σύλλογο και έκανε κάλεσμα στον κόσμο της Λάρισας προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια.

Αναλυτικά το post του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την ολοκλήρωση και την υπογραφή της συμφωνίας της μεταβιβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετόχων της Κ.Α.Ε. ΦΑΡΟΣ σ ένα team ανθρώπων που θα παρουσιαστεί επίσημα τις επόμενες μέρες.

Με βεβαιότητα η είσοδος των συγκεκριμένων ανθρώπων είναι σημαντική εξέλιξη για το Ελληνικό μπάσκετ. Για τον Φαρο μας είναι άλλη μια μεγάλη και κομβική στιγμή στην σύγχρονη ιστορία μας.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω της Κα Ελένη Δασταυριδη και την αδερφή της Ευη Δασταβριδη που σε μια δύσκολη καμπή για τον σύλλογο διαχειρίστηκαν τις κρίσεις με συνέπεια λογική και με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου… Προτεραιότητα των νέων μετόχων είναι η άμεσα τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων και η αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Ομοσπονδιακό μας προπονητή το τεχνικό team και τους αθλητές της ομάδας που κράτησαν με αξιοπρέπεια το όνομα του Φάρου Γυμναστικού σε δύσκολες στιγμές. Περιμένουμε τον κόσμο της Λάρισας στο γήπεδο στην δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος…

Τα καλύτερα έρχονται προσεχώς…»