Βαθμολογία

Πάει ...Λήμνο ο Φάρος;;;

Ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Κονδύλης θα μεταβεί στη Λήμνο για να ελέγξει την πρόοδο εργασιών σε ό,τι αφορά την ανακαίνιση του κλειστού που σχετίζεται με την προοπτική της «μετακόμισης» του Φάρου στο νησί.  

Ο Παντελής Μπούμπουρας ήταν ο ισχυρός «συμπαίκτης» του Βαγγέλη Τσάπα στον Γ.Σ.Λ. Φάρο, κρατώντας ανταγωνιστικούς τους Θεσσαλούς στη μάχη για την παραμονή στην Basket League. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο στόχος επετεύχθη, το ζητούμενο πλέον για τον Φάρο είναι να γίνει ακόμα πιο δυνατός στο άμεσο μέλλον και να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία των μεγάλων, έχοντας ως έδρα την Λήμνο.

Ο 62χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της τεχνικής - κατασκευαστικής εταιρείας Gefest οραματίζεται τη μεταφορά της ομάδας στη γενέτειρά του και σε αυτό το πλαίσιο ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Κονδύλης, θα πραγματοποιήσει αύριο (23/5) ταξίδι-αστραπή στη Λήμνο μαζί με τον γιο του Παντελή Μπούμπουρα, Σπύρο, ώστε να ελέγξουν την πρόοδο των εργασιών που αφορούν την ανακαίνιση του κλειστού γηπέδου που υπάρχει στο νησί.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο και το ζητούμενο για τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είναι να διαπιστώσει από πρώτο χέρι ότι ο Φάρος μπορεί να «μετακομίσει» στη Λήμνο. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι το φαβορί για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ενώ παρελθόν από το Δ.Σ. αποτελεί ο Γιάννης Γιαννάκης.
Εκκρεμεί, επίσης, το όνομα με το οποίο θα παραταχθεί ο Φάρος στο νέο πρωτάθλημα εφόσον ολοκληρωθεί θετικά η διαδικασία της μεταφοράς της έδρας. Αν, δηλαδή, θα προκύψει το Φάρος Λήμνου ενώ στο νησί δραστηριοποιείται η ομάδα «Ηφαιστία».

πηγή: gazzetta.gr