Βαθμολογία

Θέλει προσοχή ο υποβιβασμένος (video)

Την ομάδα του Πλατανιά αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή (25/2) η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο φυσικά υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η ΑΕΛ κόντρα στους απογοητευμένους και ουσιαστικά υποβιβασμένους στην Football League, Χανιώτες.

Ο Πλατανιάς, που ανήλθε στη μεγάλη κατηγορία την σεζόν 2012-2013 θα τερματίσει την παρουσία του σε αυτή μετά το πέρας έξι ετών, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου καθώς με μόλις 10 βαθμούς και στο -8 από την παραμονή θα πρέπει να κάνει πράγματα και θαύματα για να αντιστρέψει την κατάσταση.

Βέβαια το ότι η μάχη χάθηκε για τους νησιώτες δεν σημαίνει επ ουδενί ότι θα αδιαφορήσουν στα εναπομείναντα οκτώ παιχνίδια και θα προσπαθήσουν να κάνουν ζημιές στις ομάδες τις οποίες θα αντιμετωπίσουν στα τελευταία παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στον θεσσαλικό Κάμπο.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν υπάρχει ένα παιχνίδι με παρόμοια χαρακτηριστικά με το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς και αναφερόμαστε στο παιχνίδι της σεζόν 2009-2010 με αντίπαλο τον Πανθρακικό στο Αλκαζάρ, παιχνίδι που είχε διεξαχθεί ακριβώς πριν από οκτώ χρόνια σαν σήμερα, στις 21/2/2010 και τότε για την 23η αγωνιστική και τότε με γηπεδούχο την ΑΕΛ.

Ο σύλλογος της Κομοτηνής είχε έρθει στη Λάρισα με μόλις 9 βαθμούς και βρισκόμενος στην τελευταία θέση υποβιβασμένος από τον πρώτο γύρο όταν και είχε συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς. Από την άλλη η ΑΕΛ με 24 βαθμούς πάλευε να κρατηθεί στην κατηγορία και με φυσιολογική νίκη απέναντι στους Ακρίτες θα έκανε ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο αυτό.

">http://

Το παιχνίδι την ημέρα εκείνη ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση της ΑΕΛ η οποία λες και ήταν υπνωτισμένη ηττήθηκε από τους Θρακιώτες με 0-2 οι οποίοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Στιβ Λέο Μπέλεκ ο οποίος με δυο τέρματα στο 75' και στο 77' ολοκλήρωνε την μεγάλη έκπληξη και την νίκη της ομάδας του, βυθίζοντας την ΑΕΛ στην απογοήτευση και στα ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της.

Βέβαια η ΑΕΛ τα κατάφερε καθώς μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια και με δυο σερί νίκες στο Αλκαζάρ κόντρα σε ΑΕΚ και Εργοτέλη έκανε ένα σημαντικό βήμα, πριν τις νίκες με ΠΑΟΚ στη Λάρισα και Πανιώνιο στην Αθήνα που κλείδωσαν και μαθηματικά την κατηγορία.

Αυτό που θα πρέπει θα είναι να υπάρχει απόλυτη προσοχή και κανένας εφησυχασμός καθώς κάθε ομάδα ακόμα και υποβιβασμένη αν δεν προσεχθεί μπορεί να κάνει ζημιά από το πουθενά.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ