Βαθμολογία

Το όνειρο του Μόρα που δεν εκπληρώθηκε ποτέ!

Δεν έχουν προλάβει να περάσουν λίγες ημέρες από την στιγμή που επέστρεψε για δεύτερη φορά στην οικογένεια της ΑΕΛ ο Λαρισαίος Βαγγέλης Μόρας.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει γράψει μεγάλη ιστορία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο εντός και εκτός Ελλάδας, όπως και στην εθνική μας ομάδα με αποκορύφωμα τις συμμετοχές του στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική και του 2014 στη Βραζιλία, έχοντας κερδίσει την εκτίμηση όλων.

Ξημερώματα Τρίτης (20/2) στις γενικότερες αλλαγές του Αλέξη Κούγια, πήρε η… μπάλα και τον Βαγγέλη Μόρα! Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη απορία είναι πως είναι δυνατόν να λύνεται η συνεργασία με έναν ποδοσφαιριστή, όταν αυτός δεν έχει προλάβει να παίξει ούτε λεπτό!

Ο Βαγγέλης Μόρας λοιπόν, δικαιούται αν μη τι άλλο μεγαλύτερο σεβασμό, έχει κάνει μία λαμπρή καριέρα ως ποδοσφαιριστής και στις δηλώσεις του κατά την παρουσία του από τον Αλέξη Κούγια έδειξε πόσο πολύ ήθελε να φορέσει για δεύτερη φορά τη φανέλα της αγαπημένης του ΑΕΛ και να κλείσει εδώ την τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα. Αυτός ήταν ο μεγάλος του πόθος που δυστυχώς όμως δεν θα εκπληρωθεί, αφού τελείωσε τόσο άκομψα η συνεργασία του με την ΑΕΛ.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς έχει γίνει, παρά μόνο ο ίδιος ο Βαγγέλης και ο Αλέξης Κούγιας. Ο κόσμος της ΑΕΛ περιμένει κάποιες απαντήσεις και καλό θα ήταν να δοθούν δημόσια κάποιες απαντήσεις το συντομότερο δυνατό!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ