Βαθμολογία

Λύση στα προβλήματα βρήκε ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος

Μέσω ανάρτησης στο facebook ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος ανακοίνωσε την εξασφάλιση της άδειας από την ΕΕΑ. Επίσης, υπάρχει προφορική συμφωνία με επενδυτές που θα βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα και λύσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Η ανάρτηση στο Facebook γράφει: «Η ομάδα μας μετά από πολύμηνες και κοπιαστικές προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Με αφορμή αυτή την είδηση βρισκόμαστε και στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον αντιπρόεδρο του Φάρου Κερατσινίου, Τσάπα Ευάγγελο και ένα team νέων επενδυτών οι οποίοι θα συμβάλουν στην ομαλοποίηση της κατάστασης και θα συντελέσουν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων έχουν δημιουργηθεί.

Αυτά τα προβλήματα θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν και η τεχνική ηγεσία και οι παίχτες θα συνεχίσουν χωρίς κανένα προβληματισμό να αγωνίζονται για την επίτευξη του στόχου μας.

Η ομάδα μας θα ενισχυθεί άμεσα και με την προσθήκη ενός ακόμη ξένου παίχτη. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παίχτες, το προπονητικό team και τούς υπόλοιπους εργαζόμενους και συνεργάτες της ομάδας για την υπομονή και την κατανόηση που έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα. Όλοι ενωμένοι για το καλό του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΦΑΡΟΣ ΚΑΕ».