Βαθμολογία

Ο Κασνακούδης έδωσε τη νίκη στον Άγιο Θωμά (PICS)

Με γκολ του Κασνακούδη στο 25’ ο Άγιος Θωμάς πέρασε από την έδρα του Μαχητή Τερψιθέας για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους, ήταν στο 10’ όταν το σουτ του Καραγιάννη πέρασε άουτ και στο 18’ όταν ύστερα από λάθος της άμυνας, ο Καραγεωργίου με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα άουτ.

Το γκολ του Κασνακούδη ήταν με ψύχραιμο πλασέ, όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας. Στο 47’ την σέντρα έβγαλε ο Τράντος και ο Καραγεωργίου έστειλε από κοντά την μπάλα άουτ.

Τρεις καλές ευκαιρίες είχε ο Μαχητής που πάλεψε. Η πρώτη στο 80’ με σουτ του Φανίδη που έδιωξε με τα πόδια ο Λιούτας. Στο 90’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Τριτάρης, την κεφαλιά από κοντά ο Φανίδης και η μπάλα άουτ. Και στο 91’ το σουτ του Ντουρούμογλου μπλόκαρε από κοντά ο έμπειρος κίπερ.

Μαχητής Τερψιθέας (Θάνος Ντελόπουλος): Παπαρσένης Α., Παπαδημητρίου Δ., Παπαδημητρίου Σ., Παπαδημητρίου Χ., Κατσαβριάς, Κωσταδήμας, Μπουτίνας (85’ Μπουρνάκας), Καραμανώλας (75’ Ντουρούμογλου), Φανίδης, Τζορμακλιώτης (44’ Τριτάρης), Παρδαλής (57’ Κανιλλίδης).

Άγιος Θωμάς (Γιάννης Χρηστίδης): Λιούτας, Δοξαριώτης, Μανώλης, Χασάν, Καραλευθέρης, Τσιουρής, Καραγιάννης, Κασνακούδης, Τράντος, Καραγεωργίου (75’ Χατζηλιάδης Κ.), Τσιβάκας (65’ Κοτσώνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Γουδουλάκης, Πάλλας, Παπαϊωάννου.