Βαθμολογία

Πολύ κοντά σε Τάλτον ο ΓΣΛ/Φάρος (videos)

Η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (101-89) έδωσε ψυχολογική ώθηση στην ομάδα στον ΓΣΛ  ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου θέλει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και να…. ξεμπερδεύει γρήγορα με την υπόθεση παραμονή.

Έτσι, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία ακόμα κίνηση, όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ της. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η ομάδα από την Λάρισα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκάρι Τάλτον. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό, από το πέρασμά του από το Ρέθυμνο την περσινή σεζόν και αναμένεται να ενισχύσει τους Θεσσαλούς στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

">http://

">http://

Το ξεκίνημα της σεζόν βρήκε τον 27χρονο γκαρντ στη Λιθουανία, για λογαριασμό της Λιετκαμπέλις, ωστόσο δεν… στέριωσε στην ομάδα της Λιθουανίας και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για τον Γυμναστικό Λάρισας. Μάλιστα, αναμένεται να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Ρόλαντ Σάφτενααρ, με τον οποίο συνεργάστηκε στους Κρητικούς την περσινή σεζόν.