Βαθμολογία

Σκουρτόπουλος: «Ο διαιτητής Μαγκλογιάννης αλλοίωσε το αποτέλεσμα»

Δείτε τα όσα δήλωσαν οι δύο τεχνικοί μετά το τέλος του αγώνα Γυμναστικός Λάρισας – Λαύριο. Αναλυτικά:

Θανάσης Σκουρτόπουλος (προπονητής Γυμναστικού Λάρισας): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εξαρχής. Απέναντί μας είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, από τις πιο δυνατές φέτος στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και πάρα πολλά προβλήματα εμείς σαν ομάδα, με τις απουσίες των παικτών και ειδικά με την φυγή του Γουέαρ που έφυγε τελευταία στιγμή και εκτός προγράμματος. Δίνω συγχαρητήρια όμως στα παιδιά που ανταπεξήλθανε αρκετά καλά και πιστεύω ότι μπορεί να είχαμε καλύτερη τύχη, αν δεν ήταν τόσο κρίσιμος παράγοντας ο διαιτητής κ. Μαγκλογιάννης ο οποίος νομίζω ότι αλλοίωσε με τα σφυρίγματά του, την εικόνα και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αυτό δεν μειώνει την νίκη του Λαυρίου που ήταν εξαιρετικό για μια ακόμη φορά. Έπαιξαν πολύ καλά και τους δίνουμε συγχαρητήρια, αλλά θα θέλαμε να μας δίνεται και εμάς η δυνατότητα εξίσου, όπως τις ομάδες αυτές, να διεκδικούμε τα παιχνίδια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και να μην ψάχνουμε κάθε φορά από πού έρχεται το κάθε σφύριγμα και γιατί το προκαλεί.

Ο Γυμναστικός είναι μια ομάδα που έχει αρκετά προβλήματα, αλλά μέσα από την σκληρή δουλειά θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα αυτά, να εδραιώσει την θέση του στην Α1και να φτιάξει ένα μέλλον για την πόλη της Λάρισας.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που και σήμερα μας στήριξε, λυπόμαστε που δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε όσον αφορά το αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι, όπως ευχαριστημένοι φεύγουμε και εμείς από το γήπεδο».

Χρήστος Σερέλης (προπονητής Λαυρίου): «Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία με ότι επιθυμεί ο καθένας. Σε ότι αφορά το παιχνίδι θεωρώ ότι ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μου. Πολύ δύσκολο το ματς, το περιμέναμε έτσι. Η ομάδα της Λάρισας έχει δείξει εδώ στην έδρα της ότι είναι πάρα πολύ δυνατή.  Είχαμε δει από τα παιχνίδια ότι δεν παρατούσανε καθόλου τον αγώνα. Το είχε δηλώσει και ο προπονητής της άλλωστε ότι είχανε …σημαδέψει αυτό το παιχνίδι για την πορεία τους. Έβγαλαν πάρα πολύ ενέργεια, περισσότερη από εμάς, αυτό φαίνεται και από τα ριμπάουντ που μας κερδίσανε κατά κράτος ( 47-29).  Δεν ήμασταν καλοί αμυντικά, αγχωθήκαμε. Στα προηγούμενα ματς, είχαμε κερδίσει κάποιες διαφορές και ελέγχαμε το παιχνίδι, τώρα δεν έγινε έτσι. Το καλό όμως είναι ότι αντιδράσαμε. Βγάλαμε στο τρίτο δεκάλεπτο κάποιες άμυνες, αλλά σε τελική ανάλυση σήμερα κερδίσαμε από την επίθεσή μας. Βάλαμε 87 πόντους με καλά ποσοστά. 44% στο τρίποντο και 51% στο δίποντο. Οπότε πήγαμε πολύ ψηλά το σκορ. Θεωρώ ότι φέτος έχουμε την δυνατότητα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες, όταν πάει ψηλά το σκορ, με ομάδες περίπου της ίδιας εμβέλειας με την δική μας, να έχουμε τον πρώτο λόγο.

Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρό μας που πρόσφατα έχασε τον πατέρα του. Συνεχίζουμε, χαμηλά το κεφάλι να δούμε που μπορεί να μας οδηγήσει η φετινή χρονιά. Καλή συνέχεια στη Λάρισα».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

«Είτε είμαι ικανοποιημένος είτε όχι με την διαιτησία δεν θα το πω γιατί τρία χρόνια δεν έχω μιλήσει ποτέ και δεν θα μιλήσω. Προσπαθώ μόνο να σκεφτώ την δουλειά που μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ. Δεν γνωρίζω τα παράπονα των γηπεδούχων και δεν είναι και δική μου δουλειά να τα σχολιάσω, εγώ κοιτάζω την ομάδα μου, θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω».