Βαθμολογία

Σκουρτόπουλος: «Κρίσιμο το ματς με Λαύριο, επικίνδυνος ο αντίπαλος»

«Επικίνδυνη αποστολή» η αυριανή για τον Γυμναστικό Λάρισας ο οποίος υποδέχεται αύριο Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, στις 4.30 το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης, μια από τις πρωτοπόρες ομάδες της βαθμολογίας, το Λαύριο.

Ο τεχνικός της ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος δίνει το σύνθημα: «Το παιχνίδι με το Λαύριο είναι κρίσιμο για μας. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε είναι ευκαιρία για να μείνουμε μακριά από τα προβλήματα. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που δείχνουν και τα αποτελέσματα που έχει φέρει ως τώρα τα οποία έφεραν το Λαύριο ψηλά στην βαθμολογία, αλλά και η γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει. Έχει περάσει από άλλες έδρες και γενικά είναι επικίνδυνη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα έτσι ώστε αυτός να μην πάει σε γρήγορο τέμπο. Επιπλέον πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα αλλά και στα  ριμπάουντ με καλές επιλογές στην επίθεση.

Με την βοήθεια και του κόσμου τον οποίο περιμένουμε στο γήπεδο να μας στηρίξει για μια ακόμη φορά, πιστεύουμε πως θα πάρουμε άλλο ένα σημαντικό εντός έδρας αποτέλεσμα».