Βαθμολογία

Τα εισιτήρια του ΓΣΛ/Φάρος - Λαύριο

Ξεκινάει την Τετάρτη (3/1/2018) η προπώληση εισιτηρίων (10 ευρώ) για τον αγώνα του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας/Φάρος με το Λαύριο.

Με μια σπουδαία εντός έδρας αναμέτρηση ξεκινάει το 2018 για τον ΓΣΛ/Φάρο ο οποίος φιλοξενεί το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο κλειστό της Νεάπολης στις 16:30 το τρίτο στην βαθμολογία Λαύριο.

Ενημερώνουμε πως η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει από αύριο Τέταρτη (3 Ιανουαρίου). Οι φίλαθλοί μας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας καθημερινά Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030), προκειμένου να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, οι τιμές των οποίων είναι 10 ευρώ για όλες τις θέσεις.

Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ. – 2 μ.μ. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά την ημέρα του αγώνα από τις 3.00 μ.μ.

ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της πολιτικής του Γυμναστικού Λάρισας να φέρει πιο κοντά τα παιδιά στον όμορφο κόσμο του μπάσκετ, στον αγώνα της ομάδας μας με το Λαύριο, όπως και σε κάθε εντός έδρας ματς θα επιτρέπεται η ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για παιδιά έως 12 ετών (μαθητές Δημοτικού).

Τα παιδιά θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, έχοντας ως υποχρέωση απλά να επιδείξουν το ΑΜΚΑ τους.