Βαθμολογία

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων με τον Κόροιβο

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον πολύ σημαντικό αγώνα του Γυμναστικού Λάρισας με τον Κόροιβο το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Νεάπολης και ώρα 6.30 μ.μ

Ο Γυμναστικός ενισχυμένος καθώς απέκτησε τον Αμερικανό Τράβις Μπάντερ, περιμένει τον κόσμο να είναι στο πλευρό του προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας καθημερινά Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030), προκειμένου να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, οι τιμές των οποίων είναι 10 και 15 ευρώ.

Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ. – 2 μ.μ.
Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά την ημέρα του αγώνα από τις 5.00 μ.μ.

ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της πολιτικής του Γυμναστικού Λάρισας να φέρει πιο κοντά τα παιδιά στον όμορφο κόσμο του μπάσκετ, στον αγώνα της ομάδας μας με τον Κόροιβο, όπως και σε κάθε εντός έδρας ματς θα επιτρέπεται η ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για παιδιά κάτω των 15 ετών (μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου). Τα παιδιά θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, έχοντας ως υποχρέωση απλά να επιδείξουν το ΑΜΚΑ τους.

ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Επίσης, τα παιδιά των ακαδημιών όλων των τοπικών ομάδων μπάσκετ της Λάρισας μπορούν να εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στο γήπεδο. Οι υπεύθυνοι των ομάδων μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία μας (στο τηλ.: 2410 256030) για την διευθέτηση των λεπτομερειών.