Βαθμολογία

Ανακοίνωση από τον Γυμναστικό Λάρισας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της KΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΣ, εκφράζει την μεγάλη του έκπληξη και αγανάκτηση, για τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο και στους ιστότοπους, για «δήθεν» διενέξεις της Διοίκησης της ΚΑΕ με Εκπροσώπους - Manager Αθλητών μας.

Αυτή η δυσφήμηση για την Ομάδα μας, είναι  αδύνατον να γίνει κατανοητή, μέσα στο μυαλό του μέσου λογικού ανθρώπου, δεδομένου ότι στην  ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ για την τοπική  κοινωνία της ΛΑΡΙΣΑΣ , ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της Ομάδας μας, στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, με τη μέχρι σήμερα  ΔΥΝΑΜΙΚΗ πορεία μας, όπου  καταβάλαμε σε κάθε αγώνα μας, το ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ  για τη ΝΙΚΗ της Ομάδας μας, προσπάθεια που θα συνεχίσουμε ώστε να  ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ στα σαλόνια της Επαγγελματικής  Καλαθοσφαίρισης  να ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΧΤΗ ΟΜΑΔΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ για  όλες ανεξαιρέτως τις Ομάδες της Α1  Εθνικής Κατηγορίας, θα πρέπει ΣΥΣΣΩΜΗ η πόλη της ΛΑΡΙΣΑ να είναι στο πλευρό μας , αρωγός της προσπάθειάς μας.

Κατόπιν αυτών, διευκρινίζουμε, προς πάσα κατεύθυνση ότι, τόσο  η  Διοίκηση της ΚΑΕ, όσο και άπαντα τα πρόσωπα που εργάζονται και  ενεργούν κατ’ εντολήν της Διοίκησης της ΚΑΕ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΕΝΕΞΗ έχουμε με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ οποιουδήποτε Αθλητή μας.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ δε, ότι οποιεσδήποτε κρίσεις, εκφράσεις, ή σχόλια, ανεγράφησαν, σχετικά με το εν λόγω θέμα, από οποιονδήποτε τρίτο, μη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Α.Ε. έγιναν αυτοβούλως από τον διαδίδοντα τούτα, δεν εκφράζουν σε ΟΥΔΕΝ την Διοίκηση της ΚΑΕ και ο διαδίδων, φέρει προσωπικά και ατομικά, την ευθύνη των λεγομένων του. Η Ομάδα παραμένει προσηλωμένη στους αγωνιστικούς και κοινωνικούς σκοπούς της που έχει θέσει ως πρωταρχικούς, από την Ίδρυσή της.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΚΑΕ