Βαθμολογία

Παπαμακάριος: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου με τα Τρίκαλα (10/11, 16:30) και τόνισε πως στο μυαλό της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου βρίσκεται μόνο η νίκη. Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο έμπειρος γκαρντ:

«Το «πρέπει» να συμβαδίζει με το «θέλω»

Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή, η οποία μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε αρκετά, όπως άλλωστε έκαναν και όλες οι ομάδες. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, τα οποία διαθέτουν μια εξαιρετική ομάδα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι έχουν ηττηθεί μόνον από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Μάλιστα, προέρχονται και από μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Με την προσθήκη του Σοφοκλή, που όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες του, ανέβηκαν κι άλλο επίπεδο και πιστεύω ότι θα κάνουν πολλές ζημιές στο πρωτάθλημα. Εμείς πρώτα απ’ όλα κοιτάμε όμως τη δίκη μας ομάδα και αν βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τη δουλειά που κάναμε αυτές τις δυο εβδομάδες, πιστεύω πως θα κερδίσουμε.

Είναι από τις φορές που λες, ότι το «πρέπει» συμβαδίζει με το «θέλω». Έτσι, εμείς, πρέπει αλλά και θέλουμε να κερδίσουμε. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, σε αυτά τα ματς, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας ως έκτο παίκτη».