Βαθμολογία

Σκουρτόπουλος: Αισιοδοξία για τη νίκη

Με πίστη και αισιοδοξία είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο τους εκτός έδρας, αύριο (Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, 4.30 μ.μ.) οι παίκτες του Γυμναστικού Λάρισας, απέναντι στην Κύμη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Χολ και Χατζηκυριακίδης, με τους υπόλοιπους να είναι στην διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου ο οποίος εξηγεί τι πρέπει να προσέξει η ομάδα μας στο συγκεκριμένο αγώνα: «Έχουμε μια επικίνδυνη έκτος έδρας αποστολή απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Κύμη η οποία όμως δεν είχε ένα καλό ξεκίνημα οπότε ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη. Ο αυριανός μας αντίπαλος στηρίζεται στο μακρινό σουτ και στην πίεση στην μπάλα.

Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαστήκαμε για ένα καλό ματς, δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα παρά τους τραυματισμούς και πάμε με αισιοδοξία σε αυτό το παιχνίδι.

Στόχος μας είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, να είμαστε πιεστικοί στο σουτ, έτσι ώστε να μη τους δώσουμε το δικαίωμα να κάνουν εύκολο σουτ και να μην δεχτούμε τρίποντα».