Βαθμολογία

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό από τον ΓΣΛ/Φάρο

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι θα δώσει την προσεχή Κυριακή (22/10) στις 17:00, τηλεοπτική κάλυψη ΕΡΤ1, ο ΓΣΛ/Φάρος ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Νεάπολης τον νταμπλούχο Ελλάδος Παναθηναϊκό.

Η λαρισινή ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι έχει ήδη ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων τα οποία παρουσιάζουν ιδιαίτερη ζήτηση και την Κυριακή το κλειστό γήπεδο της πόλης αναμένεται να γεμίσει.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 10, 15 και 20 ευρώ, ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ομάδας στην οδό Μανωλάκη 9-11 στον 1ο όροφο καθημερινά από τις 10:00 - 14:00 και από τις 18:00 - 21:00, ενώ το Σάββατο από τις 10:00 - 14:00.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΓΣΛ/Φάρος:

Την Κυριακή στις 22 Οκτωβρίου και ώρα 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Νεάπολης, ο αγώνας του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Οι φίλαθλοί μας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας μας για να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030).

Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ. – 2 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

- 10 ΕΥΡΩ

- 15 ΕΥΡΩ

- 20 ΕΥΡΩ

Υπενθυμίζεται ότι:

- Όσοι φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, μπορούν με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν εισιτήριο για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην τιμή μόλις των 5 ευρώ, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση.

- Επίσης, ενημερώνουμε ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας.

- Όσοι έχουν αποκτήσει ήδη εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα εισόδου τους στο γήπεδο (ισχύει για όσους δεν την έχουν λάβει ακόμη).