Βαθμολογία

Τεσσάρα ο Άγιος Θωμάς

Μια μεγάλη σε έκταση νίκη σημείωσε ο Άγιος Θωμάς, κερδίζοντας την Κυριακή (15/10) τον Μαχητή Τερψιθέας με σκορ 4-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ. Από το δεύτερο λεπτό ξεκίνησε ο… χορός των γκολ, όταν ο Κολομητρούσης έπιασε ένα μακρινό αριστερό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 20’ τη σέντρα έβγαλε ο Τράντος και ο Σιδέρης με πλασέ έκανε το 2-0. Δέκα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1.

Στο 37’ ύστερα από κακό διώξιμο από τον Άγιο Θωμά ο Μαχητής έφερε το ματς στα ίσα. Στο 55’ χαμένο τετ α τετ από τον Χρηστίδη. Πέντε λεπτά μετά καλοχτυπημένο φάουλ από τον Κολομητρούση, ο τερματοφύλακας έβγαλε με τα ακροδάχτυλα. Στο 70’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Κολομητρούσης και ο Σιδέρης με σουτ έκανε το 3-2 και στο 91’ ο Τσιβάκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ρομοσός διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Άγιος Θωμάς (Γιάννης Χρηστίδης): Λιούτας, Συρούκης (45’ λ.τ. Καραγεωργίου), Δοξαριώτης, Αρντόγλου, Κασνακούδης (90’ Ρομοσός), Καραγιάννης, Τσουρής, Τσιβάκας, Τράντος (75’ Οικονόμου), Κολομητρούσης, Χρηστίδης (77’ Κοτσώνης).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ