Βαθμολογία

Ν. Παπαντωνίου: «Μας περιμένει δύσκολο ματς σε μια δυνατή έδρα»

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Γυμναστικού Λάρισας Φάρος για τον επόμενο αντίπαλό του, τον Προμηθέα Πατρών τον οποίο και θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, (4.30μ.μ.) εκτός έδρας.

Ένα πολύ δύσκολο ματς καθώς οι πατρινοί πραγματοποίησαν επίσης πολύ καλό ξεκίνημα όπως και οι Λαρισαίοι, κερδίζοντας εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ. Ο αθλητής της ομάδας Νώντας Παπαντωνίου, τονίζει για την σαββατιάτικη «μονομαχία»: «Το Σάββατο μας περιμένει ένα δύσκολο ματς σε μια εξίσου δύσκολη και δυνατή έδρα. Ο Προμηθέας φέτος είναι ενισχυμένος και σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό φάνηκε πολύ νωρίς, καθώς στην πρεμιέρα κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.

Όμως και εμείς από την πλευρά μας έχουμε πολύ καλό ρυθμό τον οποίο βρήκαμε μέσα από τα παιχνίδια Κυπέλλου που παίξαμε. Βέβαια η ομάδα μας βρέθηκε αργά μαζί, καθώς αρκετοί παίκτες αποκτήθηκαν πρόσφατα, οπότε μας λείπουν προπονήσεις και επιπλέον έχουμε και κάποιους τραυματισμούς που μας πάνε πίσω, όπως ο τελευταίος του Πέτι.

Παρ’ όλες τις αντιξοότητες όμως εμείς θα παλέψουμε στην Πάτρα για το καλύτερο δυνατό. Το ζητούμενο είναι να μην παρασυρθούμε από τον ρυθμό τους, γιατί έχει αυτή την δυνατότητα ο Προμηθέας, να επιβάλλει ρυθμό, κάτι στο οποίο τον βοηθάει η έδρα του, κάτι που γνωρίζω καλά από την πρόσφατη θητεία μου σε αυτή την ομάδα».