Βαθμολογία

Μυραϊκός – Νίκη Κρήνης 3-5 (PICS)

Οκτώ γκολ, μία αποβολή και μία αναγκαστική αλλαγή περιελάμβανε το παιχνίδι στο γήπεδο του Διλόφου ανάμεσα στον Μυραϊκό και τη Νίκη Κρήνης. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος).

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 3-5 σε ένα παιχνίδι που τα είχε σχεδόν όλα. Στο 9’ ο Τσιάρας έκανε το τακουνάκι, η μπάλα έφτασε στον Τσανάκα και αυτός με σουτ στη γωνία έκανε το 0-1 για την Κρήνη.

Στο 18’ ο Λυμτσιούλης κέρδισε το πέναλτι και ο Κόκκινος εκτέλεσε για το 1-1 για τον Μυραϊκό. Έντεκα λεπρά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Τζερεμές εκτέλεσε το φάουλ και με αυτογκόλ έγινε το 1-2 για την Κρήνη. Στο επόμενο λεπτό ο Κόκκινος εκτέλεσε το φάουλ και ο Ψυμούλης το σουτ για το 2-2. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 54’ ο Τζερεμές βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει το πλασέ και το 2-3 για την Κρήνη. Στο επόμενο λεπτό ο Μάντζας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι ο Μυραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες.

Στο 75’ ο Ζαρκαδούλας με σουτ έκανε το 2-3 για την Κρήνη, πέντε λεπτά ο Νικολαϊδης για τους γηπεδούχους τραυματίστηκε και έτσι η ομάδα του έμεινε με εννέα παίκτες. Οκτώ λεπτά πριν το τέλος ύστερα από κόρνερ και πάσα του Πετρόπουλου ο Τζερεμές με σουτ έκανε το 3-4 για την Κρήνη και στο 92’ ο Πετρόπουλος με σουτ το τελικό 3-5.

Μυραϊκός (Άρης Παπαθανασίου): Σταυροθόδωρος (65’ λ.τ. Παπαγεωργίου), Νικολαϊδης, Βαλτινός (75’ Καραγέργιας), Κόκκινος, Ψυμούλης, Κωσταρέλος (8’ λ.τ. Τσαρούχας, 46’ λ.τ. Ζαρκαδούλας), Κυριακάκης, Μάντζας, Βλάνδος, Λυμτσιούλης.

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Καραστέργιος, Σελήνης, Βασιλόπουλος, Βάτσικας, Νταφόπουλος (86’ Γιαχνής), Πετρόπουλος, Αλεξανδράκης, Μαργαριτόπουλος Κ. (83’ Μαγαλιός), Τσιάρας, Τζερεμές (88’ Αγγελακόπουλος), Τσανάκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Αρσένης, Γούλας.