Βαθμολογία

Εισιτήριο με Πανιώνιο, 5 ευρώ με Παναθηναϊκό

Πρεμιέρα της Basket League το προσεχές Σαββατοκύριακο (7 και 8 Οκτωβρίου) με τον ΓΣΛ/Φάρο να αντιμετωπίζει το Σάββατο (7/10) τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νεάπολης.

Η λαρισινή ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο τα οποία τιμώνται 10 και 15 ευρώ, ενώ όσοι κρατήσουν τα αποκόμματα και τα προσκομίσουν θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μεγάλο ματς με τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό με μόλις 5 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δώρο στους φιλάθλους μας για τους προσεχείς αγώνες με τον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό

Από την ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος, ανακοινώνεται ότι: Έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων ημέρας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο το Σάββατο 7 Οκτωβρίου (5 μ.μ.) στο κλειστό της Νεάπολης. Τιμές εισιτηρίων 10 και 15 ευρώ!

Τα εισιτήρια οι φίλαθλοι μπορούν τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ομάδας μας, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος και ώρες 10 π.μ. έως 2 μ.μ. και 6 μ.μ.έως 9 μ.μ.
Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030.

Ένα δώρο περιμένει τους φίλους του Γυμναστικού, διότι με την αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να κρατήσει το απόκομμα του εισιτηρίου και προσκομίζοντάς το στα γραφεία της ομάδας, θα έχει την ΕΥΚΑΙΡΙΑ να παρακολουθήσει τον εντός έδρας αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στις 21 Οκτωβρίου, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΕΥΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!