Βαθμολογία

Το τρίτο ημίχρονο από τη Νεάπολη

Τα όσα δηλώσαν οι πρωταγωνιστές μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΓΣΛ/Φάρος με τον Ολυμπιακό…

Θανάσης Σκουρτόπουλος (προπονητής Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος): «Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς, δεν είχαμε παίξει ξανά κάτι τέτοιο, ήταν πολύ χρήσιμο. Δεν έχουμε τον βαθμό ετοιμότητας και το βάθος του Ολυμπιακού, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ανταποκριθήκαμε πολύ καλά πιστεύω. Κάναμε ένα καλό ροτέισον και δεν κουράσαμε κανέναν παίκτη. Στόχος μας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και νομίζω ότι σήμερα μόνο κέρδος μπορεί να έχουμε, να αναλύσουμε κάποια πράγματα για να είμαστε έτοιμοι με τον Πανιώνιο. Δεν πήγαμε με το παιχνίδι, αλλά ανάλογα με το τι χρειαζόμαστε εμείς. Το να βάζαμε παίκτες να παίξουν 30 και πλέον λεπτά για να χάσουμε με μικρότερη διαφορά δεν θα είχε όφελος για εμάς. Και πάλι σήμερα είχαμε δύο μικρά προβλήματα με Φορμπς και Μαραγκό, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε, η ομάδα είναι ευαίσθητη σε τραυματισμούς, δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Και μην ξεχνάμε ότι έχουμε δύο σημαντικούς παίκτες εκτός, με τραυματισμούς, τον Πέτι και τον Χολ. Σκοπός μας να έχουμε το δυνατόν μικρότερες απώλειες και ταυτόχρονα να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Βασίλης Μουράτος (παίκτης Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος): «Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, περιμέναμε ένα δυνατό τεστ. Ήταν ότι καλύτερο για εμάς για το σημαντικό παιχνίδι που έχουμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο με τον Πανιώνιο. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στο γρήγορο ρυθμό, την δύναμη και την ένταση που έχουν παίκτες όπως αυτοί του Ολυμπιακού και για μεγάλο χρονικό διάστημα το καταφέραμε στο τέλος χάσαμε την συγκέντρωσή μας κάναμε λάθος επιλογές και γι’ αυτό ξέφυγε και το σκορ. Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Πανιώνιο, η ομάδα μας έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά σε όλη την προετοιμασία παρά τους τραυματισμούς και νομίζω θα παρουσιάσουμε το κατάλληλο πρόσωπο για να καταφέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Γιάννης Σφαιρόπουλος (προπονητής Ολυμπιακού): «Πριν πω για το ματς να πω ότι είναι πολύ ευχάριστο που η Λάρισα έχει και πάλι ομάδα στην Α1. Είναι ωραίο γιατί η πόλη πάντα συμμετέχει δυναμικά στο πρωτάθλημα, νομίζω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να δώσει πολλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Εύχομαι καλή πορεία στη Λάρισα για το πρωτάθλημα. Για το παιχνίδι σήμερα ξεκινήσαμε χαλαρά στην άμυνα και δεχτήκαμε εύκολους πόντους στην πρώτη περίοδο, μετά βελτιωθήκαμε αμυντικά κυρίως στην επανάληψη, που δεχτήκαμε μόνο 26 πόντους και κάπου εκεί φάνηκε η ανωτερότητά μας μέσα στο γήπεδο».