Βαθμολογία

Δηλώσεις από την παρουσίαση του ΓΣΛ/Φάρος

Δηλώσεις έκαναν οι δυο αρχηγοί του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας/Φάρος Μανώλης Παπαμακάριος και Γιάννης Βαβάτσικος, όπως και οι καλαθοσφαιριστές Ρόλαντ Σάφτεναρ, Γκάρι Φορπς και Κέβιν Ουέαρ στο πλαίσιο της παρουσίασης της λαρισινής ομάδας στην αίθουσα δεξιώσεων Palladium.

Αναλυτικά τα λεγόμενα τους:

Παπαμακάριος: «Να στηριχτεί η προσπάθειά μας»

«Σίγουρα καθετί καινούριο το αντιμετωπίζουμε με επιφυλακτικότητα εδώ στην Ελλάδα, το στοίχημα που έχουμε βάλει από τις 17 Αυγούστου για την ομάδα και για την πόλη θα το κερδίσουμε. Το σημερινό παιχνίδι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο να βρεθεί και να στηρίξει την ομάδα, καθώς από το 2009 και την Ολύμπια έχει να παίξει με τέτοιο αντίπαλο λαρισινή ομάδα. Στόχος είναι κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε στο γήπεδο. Το ρόστερ που δημιουργήθηκε είναι αξιόλογο και μέσα από την καθημερινή δουλειά να πετύχουμε το στόχο της παραμονής και αν τα καταφέρουμε να κοιτάξουμε και για ψηλότερα. Η ομάδα αυτή δεν ήρθε ουρανοκατέβατη είναι ομάδα της πόλης και πρέπει να στηριχτεί από όλους».

Βαβάτσικος: «Να καθιερωθεί η ομάδα»

«Είμαστε μια νέα ομάδα με νέα παιδιά που στόχο έχουμε την καθιέρωση στο χώρο του μπάσκετ. Καθιέρωση και για την ομάδα σε ένα ανταγωνιστικό και δυνατό πρωτάθλημα με τον στόχο μας να είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα το κάτι παραπάνω».

Σάφτενααρ: «Ενθουσιασμένος που είμαι εδώ»

«Ενθουσιασμένος που είμαι εδώ σε μια καινούρια ομάδα και εγώ και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου θέλουμε να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν, γνωρίζω την κατηγορία από τις παρουσίες μου εδώ στην Ελλάδα και πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Γκάρι Φορπς: «Για την ομάδα και για την πόλη»

«Στο μικρό διάστημα που είμαι εδώ είδα ότι είμαστε μια καινούρια και καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε και για την ομάδα και για την πόλη».

Ουέαρ: «Σημαντικό να κερδίζει η ομάδα»

«Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια και με Ολυμπιακό και με Παναθηναϊκό που είναι εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, σε αυτές υπάρχουν μεγάλοι παίκτες, όμως εμείς θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να θέλουμε να κερδίζουμε και μπορούμε να κερδίζουμε. Θεωρώ είναι ευλογία να παίζω μπάσκετ σε αυτό το επίπεδο, είμαστε μια καινούρια ομάδα και το ζητούμενο είναι να κερδίζει πρώτα η ομάδα και όχι η προσωπική μου απόδοση».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ