Βαθμολογία

Σκουρτόπουλος: «Να δικαιωθούμε στο γήπεδο»

Στην αίθουσα δεξιώσεων Palladium στην Λάρισα έγινε σήμερα (4/10) η παρουσίαση της ομάδας του ΓΣΛ/Φάρος, ενόψει της επικείμενης σεζόν στην Basket League.

Η επιστροφή της λαρισινής ομάδας στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ είναι ένα σπουδαίο γεγονός με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να παρουσιάζει τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο, τους ιατρούς της ομάδας, τους καλαθοσφαιριστές, ενώ τόνισε ότι το βασικό είναι η δικαίωση της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα Σκουρτόπουλου:

«Σας καλωσορίζουμε σήμερα στη παρουσίαση της ομάδας, πρώτη επίσημη παρουσία στη πόλη, μια καινούρια προσπάθεια που ξεκινήσαμε με φιλοδοξία, όρεξη για δουλειά και μέσα από αυτή τη δουλειά να υπάρχει ανταπόκριση προκειμένου να κερδίσουμε το σεβασμό όλων μιας και το λαρισινό μπάσκετ επιστρέφει σε υψηλό επίπεδο. Να σας συστήσω το επιτελείο που αποτελείται από τον Αβράαμ Παπαδόπουλο, τον άμεσο συνεργάστη Γιάννη Διαμαντάκο, τον γυμναστή Χρήστο Χαλίτσιο, τον Θωμά Γιαννόπουλο, τον Παρασκευά Μουρατίδη που είναι ο γενικός διευθυντής. Ο φροντιστής Αντώνης Σακελλαρίου και οι γιατροί Γιώργος Μπασδέκης, Κωνσταντίνος Καλαμπάκας. Ξεκινήσαμε μια καλή συνεργασία, αλλά μακάρι να τους χρειαστούμε όσο γίνεται λιγότερο.

Έχουμε ένα πλήρες ρόστερ αποτελούμενο από δεκατέσσερις παίκτες, ο Κένι Χολ αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμος, παραμένει μαζί μας και περιμένουμε να αναρρώσει από την αποθεραπεία. Έχουμε ένα καλό γκρουπ Ελλήνων και Αμερικάνων, παιδιά με εμπειρία συν κάποια νέα παιδιά που ψάχνουν την καθιέρωση. Ένας από αυτούς είναι και ο Ολλανδός διεθνής Ρο Σάφτενααρ με πολλές συμμετοχές στην εθνική του ομάδα, θεωρούμε ότι το διάστημα οργάνωσης και διοικητικά και αγωνιστικά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και μένει να δικαιωθούμε στο γήπεδο, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο κύπελλο ξεκινήσαμε πολύ καλά και σήμερα παίζουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί και αξιόπιστοι ενόψει και της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο που είναι σημαντικό παιχνίδι για μας».

Σε ερώτηση του athleticlarissa.gr για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας απάντησε:

«Τα αποτελέσματα σίγουρα είναι πολύ καλά, όμως ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι όσο μεγάλος θα θέλαμε, παρότι βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο παρά τους τραυματισμούς, αυτά που μας λείπουν είναι οι προπονήσεις, δεν έχουμε κάνει αρκετές προπονήσεις για να δέσει η ομάδα, όμως το κλίμα είναι πολύ καλό και είμαστε αισιόδοξοι».

Σε ερώτηση για το αν θα μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως δεδομένου ότι βρίσκεται και στην εθνική ομάδα είπε:

«Οι ημερομηνίες βολεύουν για να είμαι αφοσιωμένος και στα δυο εξάλλου έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, δεν θα έχουμε θέμα και θεωρώ περισσότερο είναι δικό μου πρόβλημα από θέμα ξεκούρασης με το λεγόμενο πήγαινε έλα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ