Βαθμολογία

Να το παλέψει όσο μπορεί ο ΓΣΛ/Φάρος

Μια μεγάλη πρόκληση περιμένει τον ΓΣΛ/Φάρο ο οποίος αύριο (4/10) αντιμετωπίζει στο κλειστό της Νεάπολης τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους δευτεραθλητές Ευρώπης οι οποίοι μπορεί στο πίσω μέρος του μυαλού τους να έχουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (8/10) στο ΣΕΦ στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά επ ουδενί δεν υποτιμούν την λαρισινή ομάδα.

Ο ΓΣΛ από την πλευρά του γνωρίζει ότι πολύ δύσκολα θα κάνει την έκπληξη και αυτό που θέλει είναι να παλέψει όσο μπορεί απέναντι στους Πειραιώτες και να αποκομμίσει πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της επικείμενης συμμετοχής του στην Basket League στην επιστροφή της λαρισινής ομάδας στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου στο "σμαραγδένιο" νησί και να βρεθεί στα ημιτελικά στην προσπάθεια υπεράσπισης των κεκτημένων. Εμπόδια δεν θα αντιμετωπίσει λογικά και η ΑΕΚ απέναντι στο Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη της συμπρωτεύουσας στο Αλεξάνδρειο ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης:

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

16:00 Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός

17:00 ΓΣΛ/Φάρος - Ολυμπιακός

17:00 ΑΕΚ - Ρέθυμνο

19:00 Άρης - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ)

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ