Βαθμολογία

Την Τετάρτη (4/10) στις 17:00 το ΓΣΛ/Φάρος - Ολυμπιακός

Γνωστό έγινε σήμερα (2/10) το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος ανδρών στο μπάσκετ εκεί που συμμετέχει και ο ΓΣΛ/Φάρος.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου θα αντιμετωπίσει ως γνωστόν τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Νεάπολης παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 17:00. Μια ιστορική από κάθε άποψη αναμέτρηση για την λαρισινή ομάδα κόντρα στους δευτεραθλητές Ευρώπης στην επιστροφή τους στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

Κατά τα άλλα την ίδια ημέρα θα γίνουν και τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια με τον κάτοχο του τροπαίου Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στη Ρόδο τον Κολοσσό στις 16:00, ενώ την ίδια ώρα με το παιχνίδι του ΓΣΛ/Φάρου θα παίξει και η ΑΕΚ κόντρα στο Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ. Τέλος στις 19:00 στο Αλεξάνδρειο θα κοντραριστούν οι δυο «αιώνοι» της Θεσσαλονίκης ο Άρης κόντρα στον ΠΑΟΚ σε παιχνίδι με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.

Η τελευταία αν και είχε αγοράσει όλο το πακέτο των αγώνων από τα προημιτελικά και μετά θα μεταδώσει μόνο το παιχνίδι από την Θεσσαλονίκη και τα υπόλοιπα τρία δεν θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης:

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

16:00 Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός

17:00 ΓΣΛ/Φάρος - Ολυμπιακός

17:00 ΑΕΚ - Ρέθυμνο

19:00 Άρης - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ)