Βαθμολογία

Απόλαυσε τα αστέρια του μπάσκετ!

Παρέλαση αστέρων του μπάσκετ στο κλειστό της Νεάπολης τον Οκτώβριο, καθώς ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος θα έρθει αντιμέτωπος εντός έδρας με τρεις μεγάλες ομάδες μόλις σε έναν μήνα.

Συγκεκριμένα η σειρά αυτών των αγώνων ξεκινά με το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, για το πρωτάθλημα στην πρεμιέρα, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου (5 μ.μ.) υποδέχεται τον Πανιώνιο και δύο εβδομάδες μετά φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.

Όλα αυτά τα ματς και φυσικά τα υπόλοιπα της χρονιάς που ξεκινά, σε ότι αφορά το πρωτάθλημα, μπορείς να τα απολαύσεις αποκτώντας ΤΩΡΑ το δικό σου εισιτήριο διαρκείας και μπορείς να παρακολουθήσεις  την ομάδα μας να κοντράρεται απέναντι σε αστέρια όπως οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπανικολάου από τον Ολυμπιακό και τους Σίνγκλετον, Καλάθη, από τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζουμε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας εξακολουθούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ομάδας μας.

Προσοχή, τα BLUE 50 €, έχουν ήδη εξαντληθεί, όμως μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας των υπολοίπων κατηγοριών.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες είναι οι εξής:
- GOLDEN 200€, κέντρο γηπέδου
- SILVER 120€, πίσω από τους πάγκους
- GREEN 100€, απέναντι στη μεγάλη κερκίδα
- COURT SEATS, 500€, πολυθρόνες στο παρκέ με τραπεζάκι και catering

• Για κάθε παιδί σε οποιαδήποτε θέση ο γονέας έχει την δυνατότητα να «κλειδώσει τη θέση» μαζί του, με 50% έκπτωση του εισιτηρίου.

• Η διάθεση εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος και ώρες 10π.μ. έως 2 μ.μ. και 6 μ.μ.έως 9 μ.μ.
Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030.