Βαθμολογία

Mεταγραφή-ΜΠΑΜ με Σάφτενααρ!

Παίκτης του ΓΣΛ - Φάρου θα είναι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ρόλαντ Σάφτενααρ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου. αυματισμός του Κένι Χολ, που για τους επόμενους μήνες θα μείνει εκτός δράσης, έφερε νέα δεδομένα στον ΓΣΛ - Φάρο. Οι νεοφώτιστοι έψαχναν έναν ψηλό που θα προσφέρει σιγουριά και λύσεις κάτω από το καλάθι, ώστε να καλύψει το κενό του Αμερικανού σέντερ.

Ο παίκτης αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Ρόλαντ Σάφτενααρ, όπως ανέφερε στο φύλλο της Τρίτης (12/09) η SportDay. Ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου ήταν εξ αρχής ο πρώτος στόχος της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου για τη θέση «5», με τον έμπειρο σέντερ να τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή θητεία τους στο Ρέθυμνο.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές προχώρησαν αρκετά τις επαφές τους και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο διεθνής Ολλανδός σέντερ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Λαρισαίους, ενισχύοντας την ρακέτα της ομάδας, μαζί με τους Γιώργο Διαμαντάκο και Πάρη Μαραγκό.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Σάφτενααρ πήρε μέρος στην προετοιμασία της Μπασκόνια, υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Πριχιόνι, ενώ συμμετείχε και στα φιλικά των Βάσκων. Αυτό σημαίνει πως έχει αγωνιστικό ρυθμό από την παρουσία του στην ισπανική ομάδα.