Βαθμολογία

Ξεκίνημα με αισιοδοξία για την Λάρισα 88’ (PICS)

Η Λάρισα 88’ ξεκινά μια νέα προσπάθεια προσπαθώντας να οργανωθεί σωστά σε όλα τα επίπεδα, με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα να δουλεύουν καθημερινά με πολύ ζήλο ώστε ο σύλλογος να κάνει σοβαρά βήματα τα επόμενα χρόνια.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αναφορικά με το έμψυχο υλικό, κρατήθηκε ο βασικός κορμός και αποκτήθηκαν και έμπειροι παίκτες αλλά αναμένονται και άλλες μεταγραφές. Πρόεδρος της ομάδας είναι ο παλιός παίκτης της κ. Δημήτρης Σκουλίδης, ενώ τεχνικός ανέλαβε ο έμπειρος κόουτς κ. Λάζαρος Λαζαρίδης. Οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την εξέλιξη που θα έχει η ομάδα.

Οι δηλώσεις

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΙΔΗΣ (πρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, εγώ μέχρι και πέρυσι ήμουνα παίκτης στην ομάδα, από την στιγμή που αποφάσισα να «κρεμάσω» τα παπούτσια μου ήθελα να ασχοληθώ με τα διοικητικά γιατί έχω τρέλα με το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα που να έχει οργάνωση και μέσα από αυτή να βγαίνει το ωραίο ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διοίκηση και τον προπονητή γιατί γίνεται πολύ σωστή δουλειά καθώς και από τους παίκτες. Όλοι μας θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο με την βοήθεια του θεού».

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (προπονητής)

«Ήρθα στην Λάρισα 88’ για να δουλέψω από το μηδέν έτσι ώστε να κάνουμε τους σχεδιασμούς μας για να μπορέσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Στο σύλλογο είχαν μείνει 12 δελτία και κάναμε άλλες 8 μεταγραφές μέχρι τώρα. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, η διοίκηση θέλει να γίνει μια σωστή και καλή ομάδα. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες, ήρθαν και άλλοι που θα βοηθήσουν με την σειρά τους χωρίς ακόμη να έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Στην άκρη του μυαλού μου έχω πως εάν δουλευτεί η ομάδα, έχω βάλει στους στόχους μου να προσπαθήσουμε να πετύχουμε την άνοδο».

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ (αντιπρόεδρος)

«Είμαι πολλά χρόνια στην διοίκηση της Λάρισας 88’ και σαν παίκτης και σαν παράγοντας. Φέτος βλέπω πως γίνεται πολύ συστηματική δουλειά και μέσα από αυτό στόχος μας είναι καθαρά η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (παίκτης)

«Εγώ έχω στην ομάδα 15 χρόνια και την γνωρίζω πολύ καλά. Φέτος ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια και με σωστή προετοιμασία αφού ο κ. Λάζαρος Λαζαρίδης κάνει πολύ σωστή δουλειά. Δουλεύουμε με πρόγραμμα και έχει έρθει νέος αέρας ανανέωσης στην ομάδα, όπου έμειναν έμπειροι παίκτες, ήρθαν καλές μεταγραφές και περιμένουμε και άλλους. Η ομάδα θα είναι σοβαρή, ανταγωνιστική και μέσα από την δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η ομάδα να πάει όσο ψηλότερα γίνεται».

ΝΙΚΟΣ ΝΑΣΤΟΥΔΗΣ (παίκτης)

«Εγώ έχω 11 χρόνια στην ομάδα, φέτος πιστεύω πως το ρόστερ είναι πολύ καλό, έχουν έρθει αρκετοί παίκτες, έτσι υπάρχει και ο ανταγωνισμός σε όλα τα παιδιά που έρχονται στις προπονήσεις για το ποιοι θα στελεχώσουν μέχρι τέλους την ομάδα. Ο κ. Λαζαρίδης μας βοηθά πάρα πολύ και πιστεύω πως θα πρωταγωνιστήσουμε μέσα στη χρονιά».

ΗΛΙΑΣ ΓΕΡΑΣΗΣ (παίκτης)

«Ήμουνα και πέρυσι στην ομάδα με πλήρη συμμετοχή, φέτος πιστεύω πως είναι καλύτερα γιατί έχουμε ανανεωμένο υλικό, γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις, είμαστε όλοι μια οικογένεια, η διοίκηση είναι δίπλα μας και πιστεύω πως η ομάδα μας θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα».