Βαθμολογία

Ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος θα ξεδιψά με «ΘΕΟΝΗ»

Η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Θεόνη» που αποτελεί έναν εκ των βασικών χορηγών της ομάδας μας.

Σήμερα, το νερό «Θεόνη» έχει παρουσία στα ράφια μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ της εγχώριας αγοράς, ενώ εισέρχεται δυναμικά και στο χώρο εστίασης. Στη διεθνή αγορά, οι εξαγωγές της εταιρείας σημειώνουν συνεχή ανοδική πορεία, με το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη» να απολαμβάνεται ήδη από καταναλωτές στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη ακολουθεί ένα σταθερό αναπτυξιακό του πλάνο και για την προσεχή πενταετία, η εταιρία προσανατολίζεται σε νέες επενδύσεις που αφορούν αφενός στην περεταίρω διείσδυσή της στις διεθνείς αγορές και αφετέρου στην ισχυροποίηση της παρουσίας στην εγχώρια αγορά, προωθώντας νέες προτάσεις για συσκευασίες και νέα προϊόντα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία σκοπεύει να προσθέσει σύντομα γυάλινες συσκευασίες 1L, με σκοπό να ενισχύσει την παρουσία του στο χώρο της εστίασης, ενώ υπάρχουν σχέδια που περιλαμβάνουν την είσοδό του νερού Θεόνη στην αγορά του ανθρακούχου νερού.